S. Gergely Annarózsa

Gergely Anna vagyok, Női jóga, Kismama jóga, Nia tánc oktató, BA diplomás Hatha-jóga oktató (Vaisnava Jógamester), valamint kineziológus, lélekgyógyász, Théta Healing konzulens, ajurvédikus masszőr és dúla, szakrális körtánc oktató és meseszövő, a Shanti Jógastúdió megálmodója és majd' 14 éve vezetője és vezető oktatója.

Életem 47 éve alatt gazdag tapasztalatokat szereztem a nőiség útján. Hálás vagyok azért, hogy alkalmam nyílt kipróbálni magam a női életutak szinte valamennyi (pozitív és negatív) szerepében, így a saját élményeimen át való tanulás tett éretté és felkészültté a női utadban való kísérésre. Ez a valódi hivatásom, női segítő vagyok. Szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát, és hiszem, hogy a harmónia energiája a női lelkeken keresztül árad a világba.
Ha a női lélek sokszínűségében összerendezett, és a Nő kapcsolódik szakrális teremtő esszenciájával, EGYségben van, úgy a teste is EGÉSZséges és kinyílhat a szíve… Az ebből kisugárzó, mindent egybeölelő és elsimító női szeretet melegséget és biztonságot, termékenységet, táplálást és végtelen kreatív erőt hoz a Földre.
Ehhez nagy segítség a jóga útja, ami több mint 10 éve mindennapjaim részét képezi. A női jóga, mely elfogadó, befogadó, türelmes és lágy, de energetizáló és feltöltő is, segít elengedni testi-lelki blokkjaidat, megismerteti és megszeretteti Veled tested mély bölcsességét és tökéletességét. Önmagad elfogadásából, önbizalmad növelésével, szakrális szexuális energiáid felfedezésével így képes vagy valódi mély lelki és testi kapcsolatokat építeni és ápolni, élni valódi női lényed teljességét.

Női utadban jógával, táncokkal, egyéni és csoportos terápiás, önismereti alkalmakkal, műhelyekkel és női körös elvonulásokkal, sőt szépséges szertartásokkal is tudlak támogatni.

Együtt, Veled – a női virágzás útján. Várlak szeretettel!

Jógás utam dióhéjban

A jógával már huszonévesen megismerkedtem, de igazán csak a babavárás ideje alatt kezdtem el komolyan venni testi-lelki-szellemi komplex hatásait. A várandósság és a babázás hónapjai-évei alatt rendszeresen jógáztam...a 2008-as év mélyreható változásai (melyek következtében már természetes úton nem lehet gyermekem) segítettek meghozni azt a döntést, hogy a jógastúdió vezetését és a jógaoktatást 2009. januárjától, a 33. születésnapomtól hivatásomként művelhetem. (Ebben az évben zarándokoltam el az Inka Trailre is, Peruba.)

2009. elején nyílt meg a Stúdió, és ekkor kezdtem el a Padma Jógastúdióban a Naliní Női Jógaoktató képzést, amit 2011. decemberében fejeztem be, emellett még több női körben való aktív részvételen át tanultam és tanulok folyamatosan új látásmódokat, és mélyülök el a női lét rejtelmeiben :) a jóga mellett a különböző tánctechnikák, táncterápiák, körtáncok, szertartások, valamint a tantra is nagyon érdekel, mindezeket szeretném a női jóga heti, valamint különlegesebb alkalommal rendezett tanfolyamai, beavatásai során összegezve átadni, és mind magamat, mind másokat a női teljesség útján örömmel kísérni. 

Első diplomámat idegenforgalmi közgazdaként szereztem, de az újjászületett életemben a lelki képzés is kiemelkedően fontos. A Bhaktivédanta Hittudományi Főiskola Vaisnava Jógamester nappali szakán  2011-15 között tanultam, jeles diplomadolgozatomat a Női ciklikusság és a jóga címmel írtam. 2015. nyarán vettem át BA diplomámat. Úgy érzem, hogy itt elmélyültem a védikus tudományokban, amikből a Jóga kivirágzott, és az itt eltöltött évek alatt még alaposabb tudásra tettem szert. Közben folyamatosan képeztem magam női vonalon is.

2012. nyarán a Nalíni női jóga mellett Kismama jógaoktatóvá és Nia táncoktatóvá is váltam, elvégeztem Veres Krisztával az Év-Kör egyéves kurzust, sok szertartáson vettem részt, szakrális zarándoklaton voltam Avalonban... nagyon inspirálnak és motiválnak az új tanulmányok :)

2013. őszén elvégeztem Veres Kriszta lélekgyógyító tanfolyamát, 2014. őszén a Théta-healing tanfolyamot. Mindazon tapasztalást, amit utamon megtanulok, tovabbadom és hasznosítom az oldások folyamatában is.

2014-ben Ajurvédikus masszőr képesítést is szereztem. A meleg olajjal végzett nagyon bensőséges, léleksimogató masszázs terápiás hatású, kiegészíti és megtámogatja a női blokkok oldását.

2015 nyarától Dona Dúlaként már páros szülésfelkészítéseket is vállalok, így az Apukáknak is örülhetek. Csoda tehetségesek a vajúdástámogatásban...

2016-ban a HANG, a zene, éneklés, hangtálterápia képezi továbbtanulásomat, hangtálterápiás és kirtan-mantraéneklős tanfolyamok és magánének tanulás folyamatában.

2016-ban kiegészítő tanulmányként az Anaya gyermekjóga oktató képzést végeztem Kornhoffer Tündénél.

2017-ben a mély női önismereti csoportok vezetése lett fókuszban, kiegészítve bodywork és pszichodráma továbbképzésekkel, valamint a lomi-lomi szakrális masszázs tanulással. Ez évben 3 hetet Rishikeshben, a Himaláya Ashramban töltöttem, és bejártam Srí Lanka szakrális helyeit is.

2018-ban továbbképzésem gerincét a szakrális női körtáncok módszertani két éves képzése, és Gáborjáni Réka: Egy Asszony Éve ajurvédikus női jógás egy éves tanfolyama adja. 

2019-ben indítottam első oktatóképzésemet, a Babarózsa kismamajóga oktatóképzést, 10+1 napban, valamint elkezdtem meseterápiás továbbképzésemet. 

A Himalája Jógatradíció Mantra beavatottja vagyok.

2020-22 között meseterápiás vonalon képződtem tovább, és Meseerdő vezető lettem, Tátrai Vandánál végeztem mese-erdőfürdő-ökopszichológia képzést. 

Mindezek mellett havi szinten veszek részt továbbképzéseken, táborokon, szertartásokon, műhelyeken, ahol mindig egy-egy csillogó kis mozaik belekerül a gyönyörű segítő, gyógyító lehetőségek képébe, amivel segítségedre lehetek.

A stúdióban hétfő délelőttönként 9.00-11.00 között Kismama Jóga foglalkozást, valamint péntek reggelenként 8.00-10.00 és esténként 18.00-20.00 között Női Jógát tartok.

Egyéni bejelentkezés alapján kineziológiai oldásokat is vállalok. Az eddigi, 15 éves tapasztalatom alapján gyönyörűen kiegészítik és támogatják egymást a fizikai és a lelki szinten történő oldódások. A visszajelzéseitek mindig megmelengetik a szívemet és nagyon inspirálóak. 

Elérhető vagyok akkor is, ha egyéni jógatréningre vagy foglalkozásra van igényed. Keress bátran!

Várlak szeretettel!

"Akármiért megyek, és akár mikor, egy biztos, a legjobb kezekben vagyok Nálad!!! Egy igazi boszorkány vagy, a legjobbak közül, bár talán a varázslóNŐ jobban hangzik, de Te és, aki ismer Téged, az úgyis tudja mire gondolok!!!!❤️KÖSZÖNÖK MINDENT!!! Kriszta"

"Leírom, amit Neked köszönhetek az évek alatt, azt a töménytelen támogatást és odaadást! A női jógát, a kismama jógát, a misztikus teret és a varázslónőt, a dúlát, a masszázsokat, a kedves szavakat! Hálás vagyok érted a munkádért, a szeretetedért, a Shantiért! Nagyon Szeretlek Anna!" Szilvi

 "A Shanti kicsit olyan, mintha hazamennék. A sok "Annás" apróság, mint a szépséges mécsesek, illatok, teák, évszaknak megfelelő virágok, fények - a nyugalom szigete. És ebben Te Drága Anna, akinek különleges érzéke van a Női jóga átadásához, akinek része van abban, hogy ma már másként élem meg azt, hogy Nő vagyok és aki mindig annyira segítőkész mindenkivel, Te ebben a műfajban egyedülálló vagy. Sok boldog évet nekünk még a Shantiban!" Andi

"Szia Anna! ez a pár gondolat a tegnapi óra után fogant meg bennem, biztos nem én vagyok az első, akinek eszébe jutott, de hátha az első, aki megírja  A jógában az a fantasztikus, hogy amikor fáradtan, stresszesen megérkezel az órára, rájössz, hogy még ebben az állapotban is képes vagy magadból előhívni rengeteg energiát, nyugalmat, derűt, kiegyensúlyozottságot. Mindez valahogy a mínuszokból képes megszületni, nem szükségeltetik hozzá semmi "plusz bevitel", csak a saját erőfeszítés. Puszillak és köszi a tegnapi órát is!" Mariann

"Kismama jógán a közös éneklés alatt,olyat éltem át,mint eddig soha. Leírhatatlan, csak csorogtak a könnyeim. És ez csak a mai nap. De minden egyes alkalommal van egy földön túli élményem, nagyon köszönöm!!!
A test és lélek töltődése mellett azt is imádom,hogy anatómiai tudásszomjam is kielégíted, minden mozdulatnak elmagyarázod a hátterét. Egyszerűen fantasztikus minden egyes órád Anna!!" Gitta

"A Shanti számomra az anyaméh terét jelenti: táplál, inspirál, befogad bármikor ha szükségem van rá. Nagyon hálás vagyok érte!" Marika

"Kedves Annarózsa! Nagyon örülök, hogy találkoztam veled. Jó volt megérkezni a kis birodalmadba, mert minden pici részletben szeretet és igényesség van. Tapinthatóan, érzékelhetően szép magas rezgése van a stúdiódnak. Te magad is a szeretet és kedvesség vagy, a végtelen adni akarással. Külön élmény volt látni, hogy tálcákkal érkeztek az emberek. Nagyon családias, baráti volt ez így. Fontos és mély kapcsolódású közösséget építesz és működtetsz, így láttam. És köszönöm, hogy mindebbe betekinthettem, megláthattam. Igazán hálás vagyok érte! Jó tudni, megtapasztalni, hogy vannak ilyen emberek, mint te és vannak ilyen közösségek. Köszönöm!" Barbara 

Namasté :)

S.Gergely Annarózsa

annagergely76@yahoo.com

06 70 333 4693 

Kérlek inkább üzenetben vagy sms-ben jelentkezz, mert a telefonomat nem veszem fel, ha dolgozom, vagy órát tartok. Mihelyst lesz rá időm, visszahívlak, elég, ha egyszer telefonálsz. Köszönöm a türelmedet!