Páros szülésfelkészítés szept. 25. 18-20h, Gergely Annával

Várlak Benneteket szeretettel egy bensőséges alkalomra, ha már betöltöttétek a 35. hetet. Párosan készülünk fel a szülés misztériumára, felhasználva jóga-, légzés-, masszázs-, tantrikus és dúlatechnikákat a vajúdás segítése érdekében, együtt a szülővé születésben.

Várlak Benneteket szeretettel!

Vezeti: Gergely Anna, női és kismamajógaoktató, dúla

Díja: 6000 Ft/pár csoportos foglalkozásban, 10000 Ft/pár egyéni foglalkozásban

Legközelebb szeptember 25-én, hétfőn 18-20 között. 

Anna! Csak szeretném elmondani, hogy nagyon szuper volt a mai nap, Tibi teljesen el van kápráztatva, nagyon jól érezte magát. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog neki tetszeni...
Köszönjük szépen!!! (Niki)

Szia Anna! Csak egy pár mondatot szeretnék írni Neked Gellért születéséről. Mielőtt bementünk a kórházba, bő egy napot vajúdtam otthon és nagyon jól tudtam/tudtuk alkalmazni Mátéval azokat a "gyakorlatokat" amiket mutattál nekünk jógán, meg a felkészítőn. Talán ha azokat nem ismerem, akkor korábban bemegyünk a kórházba, mert nem tudtam volna mit kezdeni a fájásokkal. De jó volt így, hogy sokáig otthon mertünk maradni. A kórházban is még egy ideig alkalmaztuk a jógán tanultakat, de aztán vége lett a szociális szakasznak..... Gellért baba végül normál úton megszületett (igaz, hogy majdnem 2 napos vajúdás után..)Szóval nagyon köszönöm a sok hasznos dolgot, amit tanulhattam és persze az összes jóga órát is, Nagyon jó volt abban a 2 órában tényleg Magammal és a Babával foglalkozni. Igazi feltöltődés volt. További jó munkát! (Éva)

Szia Anna! Hétfőn reggel 7 órakor a mi kis csodánk is megszületett! ♥️ Természetes úton, viszont kicsit hosszú volt Panninak az út kifelé! Picit röviden: 24 órás vajúdás előzte meg a szülést, ami otthon történt, vártuk, hogy álljon be rendszeres 5 perces fájásokra. Nagyon sokat segített a jógán tanultak na meg Csabi jelenléte, ha kicsit nem figyeltem rögtön szólt rám, hogy levegővételre figyeljek! ☺️ A hangok is segítettek kilégzésnél! A kórházban már 5 óra alatt kibújt a kis drágánk, vajúdtam labdán és kádban is, sajnos a végére nagyon elfáradtam, mondták is benn hogy fájásgyenge lettem, de végül minden erőmet összeszedve megérkezett közénk! ♥️ Köszönöm, hogy lelkileg és testileg is felkészítettél minket erre az útra, nagyon élveztem minden egyes órát! Varga Panni 3670grammal és 55 cm-fel érkezett hozzánk! Minden jót Anna, de szerintem találkozunk még! ☺️ Puszi! (Réka)