Rózsakehely-a foganás misztériuma

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepének hétvégéjén hívlak Benneteket női harmóniánkba, teljességünkbe, befogadó méhünkbe érkezni, együtt, szakrális női körben.
A kétnapos tábor a 11 napos Babarózsa kismamajóga oktatóképzés első hétvégéje, ami nyitott érdeklődők számára is.
Várlak Téged, ha:
♥ vágysz és hívsz egy drága babát az életedbe, méhedbe fogadni
♥ kíváncsi vagy olyan gyakorlatokra, női és gyógyító praktikákra, amik befogadóvá tesznek
♥ nyitott vagy arra, hogy más módon közelíts a testedhez, belső folyamataidhoz
♥ szeretnél méheddel bensőséges kapcsolatba kerülni
♥ rászánod az időt, ami kb. fél év, és amit az ajurvédában nulladik trimeszternek neveznek, hogy tested-lelked felkészítsd arra, hogy teljes egész-ségben válj a teremtés csatornájává
♥ nyitott vagy ehhez jóga-tánc-bodywork-kreatív alkotó folyamatokban való részvételre.

Várlak szeretettel, időpont hamarosan! 

A tábor Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnep időszakra és Teliholdra esik, ezért kiemelten áldásos egyensúlyba, teremtő erőnkbe érkező, varázsló napokra készülünk  
A hétvégének része sok minden más mellett a 108 Nap- és a 108 Holdüdvözlet szertartás is, ami így egy hétvége alatt különleges hatással bír. Erről írtam egy kicsit:

Az egyensúly: bűvös szó, fontos fogalom. Fényben áradva árnyékok is teremtődnek. Fényben fürdetve lényed egésze beemelődik szíved szerető terébe. Nemcsak a színes-szép-kirakatban lévő, hanem a ködben borongó, félelmekben-hiányokban szorongó részed is: a folyamatosan változó energiájú és érzelmileg nyitott lélektérben önmagát szeretettel felvállaló, tisztán kommunikáló valódi Éned nyilvánul meg, az, aki Isteni.
Mindennek teremtett rendje van, ahogy a Napot, sugárzó erőnket, szívtisztításban majd reggel üdvözöljük, a Holdat, vonzó belső forrásunkat, vérkeringésünket éltető erőnket estefelé, mikor idejük van. Közben tanulunk mély szakrális igazságokat ősi varázsmesével, éneklünk magyar mantrát, hangfürdőzünk, szakrális körtáncolunk és teljes értékű táplálással segítünk testünknek, hogy minden energetikai folyamat beépüljön a legmegfelelőbb helyére. Átöleljük szerető jógikus és mágikus táplálással lényünk egészét ezen a varázslatos eseményen.

És még sok szép programmal, méh-mágiás gyakorlatsorral, elmélettel, táplálással, mesével, alkotással készülök erre a táborra! 

A táborhoz jegyzet is tartozik: S. Gergely Annarózsa: A női ciklikusság és a jóga szakdolgozata a BHF Jógamester szakán, 90 oldal. 

Visszajelzés a táborról, Esztertől: 

"Kedves Anna! Nem tudok elég hálás lenni, hogy ajánlottad ezt az elvonulást. Az elvonulást, amit én tábornak hívok, mert utoljára gyerekkoromban, az osztálytáborok alatt voltam ennyire nyugodt, felszabadult és energiával teli. A két nap alatt is és azóta is nagyon sok mélységet és magasságot jártam be magamban. Új dogokat érezve, máshogy tapasztalom a környezetemet és saját magamat is. És ez a más ez jó. Ez a „más” hozott sok nevetést, erőt lépésekhez amik megtételében korábban sokat tétováztam, hozott nyugalmat és örömöt. De hozott félelmeket is, furcsa érzeteket, tükröt amiben megláttam a korábbi önmagamat és megéreztem, hogy ha nem találok vissza ahhoz a meleg, pozitív és boldog erőhöz, amit megmutattál nekünk, akkor el tud fogyni a fény belőlem. Vissza tudok süllyedni . Még nem oda ahonnan indultam, de közeledtem. Felismertem, hogy ahogy idővel az élet rárakódik a szép emlékekre olyan mintha csak álmodtam volna, de az aktív gyakorlással visszakaphatom, remélem mindazt amit nálad megtapasztaltunk, de egy részét biztosan. Rengeteg kérdésem is lett azóta: Nincs saját fényünk? Élhetünk több síkon egyszerre? Hogyan mentsem meg ezt az ajándékot a hétköznapok rombolásától? Túl sok minden kavarog a fejemben, de hiszem hogy idővel letisztul és megtalálom a módot magamban és magam körül, amivel nyugodt, békét sugárzó, adni képes emberré válva jót tehetek a környezetemmel. Köszönöm az efelé vezető első és az ezt követő lépéseket."