Pál Judit

 

45 éves vagyok, két gyermek édesanyja. Végzettségem szerint szakközgazdász. Gerincferdülésem miatt rendszeresen gyógytornára jártam gyermekkoromtól kezdve. A gyógytornát 30 éves koromban elkezdte kiegészíteni a Jóga, mert észrevettem, hogy a hosszas irodai ülőmunka miatti gyakori derék-, nyak- és hátfájdalmaimon csak a rendszeres jógázás segít. Sokat köszönhetek a Jógának, ezért jelentkeztem oktatóképzésekre.

Tanulmányaim: Gerincterápiás Jógaoktatóképzés ( SARASVATI Oktatóképzés)

Gerincterápia Jógával alapképzés ( Bene Máté gyógytornász-fizioterapeuta)

Gerincterápia Jógával képzés ( Nagy Erika Dalma, INFINITY Jógastúdió )

Tradicionális Jógaoktatóképzés ( SARASVATI Oktatóképzés) folyamatban

IYENGAR alapozó-képzés folyamatban

Nagy öröm számomra, hogy a Shantiban, ebben a csodálatos, otthonos, békés „jógakuckóban” tarthatok gerincterápiás jógaórákat mindazoknak, akiknek gerincproblémájuk van, akik nem mozognak rendszeresen, akik munkájuk miatt sokat ülnek és akik azért nem mernek jógaórára menni, mert nem tartják magukat elég hajlékonynak. És várom szeretettel az idősebb korosztályt is. Óráimon a gerinc óvatos, fokozatos és egészséges átmozgatására helyezem a hangsúlyt a megfelelő jógagyakorlatok elvégzésével és kellemes pihentető relaxációra is sor kerül minden alkalommal.

Gyere és jógázz velem... Várlak szeretettel kedden és pénteken 10.30-tól! Bejelentkezni nem szükséges. Az óra díja 1500 Ft/alkalom.