Pál Judit

Judit órái egyenlőre szünetelnek! Köszönjük a megértést!

45 éves vagyok, két gyermek édesanyja, végzettségem szerint szakközgazdász. Gerincferdülésem miatt rendszeresen gyógytornára jártam gyermekkoromtól kezdve. A gyógytornát 30 éves koromban elkezdte kiegészíteni a jóga, mert észrevettem, hogy a hosszas irodai ülőmunka miatti gyakori derék- és hátfájdalmaimon csak a rendszeres jógázás segít. A jóga ezen kívül még egyéb egészségügyi problémámon is segített, így elhatároztam, hogy jelenkezem oktatóképzésekre, ahol szerencsém volt indiai oktatóktól is tanulni. Fő érdeklődési területem a jógaterápia.

Eddig megszerzett okleveleim: Tradicionális Jógaoktatóképzés ( SARASVATI Oktatóképzés)

Gerincterápiás Jógaoktatóképzés ( SARASVATI Oktatóképzés )

Gerincterápia jógával alapképzés ( Bene Máté gyógytornász-fizioterapeuta)

Gerincterápia jógával képzés ( INFINITY JÓGASTÚDIÓ )

Nagy öröm számomra, hogy gerincterápiás jógaórákat tarthatok Mindazoknak, akik szeretnék megelőzni a gerincproblémákat , akik nem mozognak rendszeresen, akik munkájuk miatt sokat ülnek és fáj a hátuk és akik azért nem mernek jógaórára menni, mert nem tartják magukat elég hajlékonynak. És várom szeretettel az idősebb korosztályt is. Óráimon a gerinc óvatos, fokozatos és egészséges átmozgatására helyezem a hangsúlyt a megfelelő jógagyakorlatok elvégzésével és kellemes pihentető relaxációra is sor kerül minden alkalommal. A gerinc a "lélek színjátszótere” is… foglalkozni érdemes vele a lélek szintjén is.

Gyere és jógázz velem kedd-péntek 10.30-kor... bejelentkezést kérünk sms-ben, előző este 18ig: 06 20 546 7266. Várlak szeretettel!

Namasté!