108 Napüdvözlet szertartás Teliholdkor szeptember 14. 8-11h

"Fantasztikus volt a 108 napüdvözlet ws! A hangtálas lazítással megkoronáztad az egészet. Azóta olyan...nem is tudom megfogalmazni...olyan beavatottnak érzem magam. Misztikus élmény volt. Köszönöm." Tünde

Az Új kezdetekért :) a belső Fény születéséért!

Ha úgy érzed, hogy szeretnél változtatni az életeden, bármilyen szinten...ha úgy érzed, hogy ehhez szükséges beleállnod az Erődbe...túllépni a határaidon...megérkezni az önbecsülésbe....az elfogadásba...akkor szeretettel várlak ezen a szombat reggelen, hogy ezt megtapasztald testi-lelki szinten a 108 rituálisan elvégzett Napüdvözlet gyakorlatsorral :)
Ráhangolódás, ajurvédikus energiabomba-evés, bemelegítés-ízületátmozgatás és tisztító légzőgyakorlatok után együtt, a csoportenergiával is támogatva, együttlélegezve végezzük az ászanákat.

Levezetésként 30 perc hangtálas meditáció teszi teljessé az élményt. 

Utána együtt reggelizünk :) készítek Nektek meleg gabonakásás-gabonatejes tápláló italt is, mandulából, rizsből, datolyából :)

A ws ára 4500 Ft. időtartama kb. 3 óra. 

Időpont: szeptember 14, szombat 8-11h,  Teliholdkor és Őszi Napéjegyenlőség közelében :) 

Mottónk:

Lásd magad erősnek és győzedelmesnek! Ne panaszkodj semmi miatt! Ne hibáztass senkit és semmilyen körülményt! Az erő megtestesülése vagy, nem pedig áldozat. Amint felülkerekedsz a régi hajlamokon, és az erő új fényében látod magad, életed magától mágikus magasságokba emelkedik.

Új lehetőségek nyílnak meg előtted, a jólét különböző formái, és olyan kapcsolatok, amelyek segítenek megvalósítani legjobb adottságaidat. Erősnek lenni annyit jelent, hogy az elképzelhető legkedvezőbb színben látod magad. Maradj őszinte, engedd meg magadnak a valódi érzéseket, de mindenekelőtt legyél erős!

Így lesz a tiéd a győzelem.

"Minden dolog a nőben születik meg.
A nő virágzó fa. Ő az univerzum, a teremtés középpontja, az
anyaföld.
A nő az erő forrása.
Válj nővé! Egyszerűen csak légy tudatában az erődnek..."
(Lynn V. Andrews)