Mély-s-Ég Asszonyai elvonulások 2022 ősz

 
Harmadik szakrális női körömbe hívlak Téged, kedves Istennő-Nővérem.
Az Évkör Istennőinek szentelem ezt az évadot, hangolódva a Természetre, természetes ciklusainkban rejlő sokszínű bölcsességre, gyógyító üzeneteire és varázslásaira. Havi ciklusunk összesimulva az évszakok ritmusával, egy szakrális asszonyi év dallamát rejti, egy olyan éneket, ami ősi női lelkünkből fakad. Örök körforgásban vagyunk a Természettel, és női lélekrészeink is a szakrális Évkör-Életkör köré rendeződnek.
Nőként minden hónapban megéljük a világ örökké változó misztériumait, életkörünk változásait a ciklusunk áldásaival. Hívlak Téged, hogy tanulj valódi Önmagadról, varázsló női lényed sokszínűségéről, tanuld tisztelni tested havi rendjét, asszonyi éved szakrális ritmusát, tápláld Magad természetének megfelelően, tapasztald női szerveid bölcsességét, ismerd meg a vérmisztériumokat, ébreszd fel női lelked és méhed hangját... Tesszük mindezt a női jóga, bodywork, drámajáték, táncmeditáció, szakrális körtáncok, közös szeretetmantraéneklés és hangfürdők, Természet ereje, szertartások, rítusok, terápiás meseszövés, kézműves programok tápláló szeretetteli segítségével. 
 
Az ősz az elmélyülés ideje, az alámerülés ideje, önmagunk forrásánál való megérkezés és megpihenés ideje, az átalakulás ideje, az esszenciák érlelésének ideje, a gyógyulás ideje, az erőgyűjtés ideje... a Transzformáció ideje. Igazi MÉH idő ♥
Lelkünk és női Méh-Lelkünk mélységeihez a mozgás-tánc-alkotóművészetek, szimbólumok, és ősi kollektív tudást őrző mesék útján tudunk leginkább kapcsolódni, hiszen itt nem fejben, racionálisan, hanem zsigerileg, a testünk-szívünk-méhünk nyelvén érdemes kapcsolódnunk Önmagunkhoz.
A Természet Évkörével együtt utazva hívlak Téged 3 hétvégére, ahol biztonságos megtartó női körben, a Shanti Vörös Sátrában élheted meg saját hazatérésedet, Természeti Asszonyoddal való találkozásodat, megmártózhatsz saját életadó belső vizeidben, átalakulhatsz, új erőt nyerve újjászülethetsz.
Vallom, hogy a Testünk a legbölcsebb Tanítónk, a leghűségesebb Társunk, Lelkünk Temploma és fejlődésünk aktív segítője. Ha érzel hívást, hogy mélyen kapcsolódj a testeddel, meghalld szavát, megérkezz kincseihez, akkor itt az alkalom!
Csodálatos hétvégéket tervezek, a tőlem megszokott mély és nagyon tartalmas tapasztalati úttal: női jóga, meditáció, hangfürdő, energiamunka, szakrális körtánc, Nia tánc, táncmeditáció, autentikus tánc, bodywork, önismereti technikák, meseterápia, kézműves és művészetterápiás foglalkozások, szakrális énekek, Bach virágterápia, gyógynövények, aromaterápia, Természet ereje, ajurvéda és minőségi táplálkozás segítségével... SZAKRÁLIS NŐI KÖRBEN... igen, ezt mind lesz az összesen 6 nap alatt!

Időpontok hamarosan!
1. A KÚT: MÉHBE MERÜL
2. A FORRÁS: MÉHÜNK ÉLETVIZE
3. AZ ÁRAMLÁS: ÚJJÁSZÜLETÉS

A napok külön-külön is látogathatók, szabad helyek függvényében, de javaslom mindhárom elvonulásra az elköteleződést, nagyon minőségi Én-időt, amit Magadnak ajándékozol.
Mindhárom nap egyben: 3x20.000 Ft azaz 60.000 Ft 
Egyes napok ára: 22.000 Ft/nap
Jelentkezés személyes üzenetben Annarózsánál: annagergely76@yahoo.com, és messengeren. Helyedet előleggel biztosíthatod, ami 15.000 Ft, és esetleges lemondásokkor nem visszatérítendő. Befizetéseidről természetesen számlát adok.

Szombaton reggel 10-től vasárnap délután 5ig vagyunk együtt, az ár tartalmazza az összes foglalkozást, a felhasznált eszközöket. A vegetáriánus étkezést közösen oldjuk meg, én mindig egy tartalmas levessel és vegán édességgel készülök mindkét napra, és Ti is hoztok a közös bőségasztalra, amit tudtok :)

A tanfolyamot tartja: S. Gergely Annarózsa női jóga és tánctanár, Vaisnava jógamester, kineziológus, női terapeuta, részletes bemutatkozás: www.shantijogastudio.hu/annarozsa Helyszín: Gödöllő, Kandó Kálmán u. 26, Shanti Jógastúdió, családi házban. www.shantijogastudio.hu

Kedvesek, nagyon örülök, hogy ilyen sokan érdeklődtök! kérlek személyes üzenetben jelentkezzetek, postafordultával küldöm az előlegutalási részleteket. Helyedet előleggel biztosíthatod. A csoport max. 8-9 fős, ami elmélyült, nagyon tartalmas belső munkára ad lehetőséget Nektek, tőlem hetekig tartó felkészülést igényel, így számítok az elköteleződésetekre és tiszta szándékotokra, akár egyes hétvégékre való befizetés kapcsán is. 

Az egyes napok nagyon esszenciálisak, sokat kapsz!

Az első hétvége: A KÚT
- Méh-Mágia jóga flow - gyakorlatsorok
- Méhünk ciklusai-ritmusai: beszélgetés, ajurvédikus információk, méhtáplálás
- A Föld Dala - Nia tánc és körtáncok
- Méh-Mandala Testtudat-Tánc
- Barlang Asszonya Meditáció
- Erdőjárás, erdőfürdő, hangfürdő
- Méhünk mélye-meseszövés
- Méh-olaj készítés, illatunk: muskotályzsálya
- Művészetterápiás alkotás

Második hétvége: A FORRÁS 
- Méh-lélek Istennőink- jóga flow
- Belső vizeink- Nia és szakrális körtánc
- Vörös Sátor Izzasztókunyhó Szertartás 
- Virágvíz készítése, illatunk: levendula
- Az Élet vize- meseszövés és táncmeditáció
- Lélekgyógyító, méháldó meditáció, hangfürdő, ének
- a Menstruációnk Bölcsessége, a bennünk lévő spirituális csatorna, vérünk ereje - elmélet, beszélgetés
- Művészetterápiás alkotás

Harmadik hétvége: AZ ÁRAMLÁS
- Az Átváltoztató Istennő: dinamikus jóga flow
- Belső értékek és erőforrások: Nia tánc és szakrális körtánc
- Levegő, Tűz és Tér: Táncmeditáció, hangfürdő
- Meseszövés: a spirituális útkeresés
- Szertartásos füstölés: illatunk: tömjén, zsálya, palo santo
- Saját mesédbe avatás szertartás
- Ciklikus megújulás: Szakrális női életkör-előadás és beszélgetés
- Meditáció: Útmutatás
- Gyökerek és szárnyak - művészetterápia, összegzés

Szeretettel várlak a MÉLY-s-ÉG Asszonyai Körbe!

A FOTÓ SAJÁT, VÉDETT, MÁSOK SZÁMÁRA NEM FELHASZNÁLHATÓ!


"Minden Nő, aki önmagát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett, s az összes születendő leányt, aki még utána érkezik."

"A Természeti Asszony az, aki vadul fut a fák között, viszi magával a páfrányok, kövek és gyökerek kincseit.
Ó az, aki kapcsolódik minden folyammal és faággal. Ő az, ki árnyakból, mítoszokból, igazságból szőtt lélek. Ő az, ki a varázslat és a misztérium dobját üti.
Ő a tűz, amely elégeti a régi világot, elpusztítja a ketrecet, mi fogságban tart. Ő a kozmikus anyaméh, amely megszüli az előremutató ösvényt, az ősi bölcsesség és szent medicina vibráló szőttesét.
Ő az, aki hordozza a hívást lelkünk, szívünk és Földanyával való kapcsolatunk visszaszerzésére, felélesztésére és megújítására.
Hozza a szabadság szárnyait és a kezeket is, amelyek visszavezetnek sorsunk fonalához.
Ő a Papnő. Táncol Beltane tüze körül. A gyógyító asszony.
Ismeri az ősök neveit.
Ő a boszorkány. Átölelő intuitív látó.
Ő a vad harcos. TeliHold fényében üvöltő.
Természeti Asszonyt szeretni nem könnyű feladat, mert a szenvedély parazsa felemészti lelkét.
Nem szelídíthető meg. Csak futhatsz vele völgyeken és mezőkön át.
Az óceán árapálya a vére, a farkas üvölt lelke mélyén. Csontjai mélyen gyökereznek a talajban.
Nem lehet elválasztani őt Földanya elemeitől.
Sétálni szívének mohával fedett ösvényén olyan, mint felfedezni buja rejtett erdők minden egyes falevelét, és ezáltal bepillantást nyerni az Univerzum titkaiba.
Vele lenni olyan, mint fejest ugrani az ismeretlenbe, haladni a sekély vizein majd végleg elmerülni szent tengereiben.
Természeti Asszonyt ölelni a futótűz és a kozmikus misztérium alkímiája, újra levegőt lélegezni a kiszáradt tüdőbe.
Nincs visszaút, ha egyszer elkezdtél járni vele az ösvényén és kezdted tisztelni ősi isteni oltárát.
Ő egyszerre az iránytű és zivatar, a jeladó és a vihar.
A Természeti Asszony karjaiban minden újra átalakul, a transzformáció üstjében vagy."
(Ara Campbell)