Megengedés Állítás Frátrik Orsolyával dec. 3. 10-18h

Mit tenne a helyemben a szeretet, avagy: Megengedem magamnak, hogy az életem áramlatába kerüljek...

MEGENGEDÉS ÁLLÍTÁS

Van benned egy hely, ahol megfeledkezel erről a világról, ahol nem létezik a bűn és az illúzió emléke. Létezik benned egy hely, ahonnan eltávozott az idő, és ahol meghallod az örökkévalóság visszhangjait. (A csodák tanítása 29/V/1) Ez a lelked tere, mely egy csodálatos útra hív, de Te valamiért félsz meghallani a hangját, és ha hallod is, nincs bátorságod rálépni. A blokk okai számtalan életünkben, és a mostaniban is kereshetők, de mi lenne, ha közben mégis haladnál a boldogság felé? Az én tapasztalatom az, ha végre tudom, hogy mit szeretnék, és kivel, akkor az univerzum egyszer csak el kezd rendezni körülöttem mindent. Nem biztos, hogy minden tetszik, de nem tudhatom, mi miért történik. Visszatartó erők, blokkok eltűnnek, és bátran haladok a vágyott célom felé. Ebben nekem nagyon sokat segített, az először csak megtapasztalt később, az elsők között megtanult MEGENGEDÉS ÁLLÍTÁS. Erre hívlak most, ha érzed, hogy megnéznéd, mik rendeződnek át benned és utána körülötted, az állítás hatására, hogy fel tudj emelkedni, mint az újjászületést szimbolizáló főnixmadár. És hogy néz ki ez a MEGENGEDÉS ÁLLÍTÁS a fizikai valójában? 

Aki volt családállításon, az tudja, ott van egy állító (mondjuk Te), és van egy kívánságod, amit szeretnél megvalósítani, megélni. Vannak olyan személyek vagy érzések, esetleg tárgyak, amik kölcsönhatásban vannak az vágyaddal. Őket is megszemélyesítjük, egy-egy szereplővel, és téged is. Ezek után a térben ezek a szereplők, a szerepüknek az energiájába belebújva, mozgásba kezdenek, és felállítanak egy képet. Így tudják megmutatni a lelked igazi óhaját, és azt is hogy ez milyen könnyen tud teljesülni, ha MEGENGEDED, hogyha tudod, hogy mit engedj meg és be az életedbe.
És lehet, az elméddel Te máshogy gondolod, máshogy engednéd meg, ezért tolódik a megvalósulás. Ez valójában egy szerepjáték, de az univerzum mozgatja a szálakat.

Mára már büszkén vállalom, híd vagyok a látható és a láthatatlan között…

Sok-sok év saját tapasztalás van a hátam mögött, és tanulás…

Így lettem mára az aki, bátran lép a lelke útján, a lelke dallamára, és néz szembe a felbukkanó félelmeivel, így teljesedik ki az életem , és valósítom meg, amit kislány koromban elképzeltem, és a babáimmal eljátszottam újra és újra.

Várlak szeretetettel, ha érzed, hogy lépnél, ha jönnél.

Részvételi díj: 8000 Ft/ fő

2018. december 3-án, 10-17 óráig tart a műhely. Maximális létszám: 8 fő.

Fb esemény itt

https://www.facebook.com/events/1616732861698945/?notif_t=plan_user_invi...