LOMI-LOMI masszázs Steiner Attilával

"Köszönöm a mai csodás lomi-lomi masszázst... Szívből ajánlom mindenkinek, aki éteri misztikus kényeztető masszázsra vágyik."

  

Aloha!
 
Az Aloha hawaii köszöntés, ami egymagában megjeleníti a lomi lomi lényegét. Jelentése: "Megosztom Veled a szeretet rezdülését."
A lomi lomi az egyik legmélyebb masszázsforma, az ősi polinézektől és hawaii gyógyítóktól származó egyedülálló masszázstechnika. A masszázst a polinézek családon belül adták át egymásnak és ma is féltve őrzik, így több fajtája is kialakult. Alapja a Huna filozófia, ami azt mondja, hogy minden és mindenki harmóniára és szeretetre törekszik. A lomi lomit nem véletlenül hívják a „szerető kezek” masszázsának, hiszen folyamatos, gyengéd, de az izmokba mélyre hatoló érintéssel dolgozik, táplálva és ellazítva a testet. Egy igazi relax masszázs, ami oldja az izomcsomókat, enyhíti a reumatikus és ízületi fájdalmakat, segíti az energiaáramlás fokozását és a keringést. A Lomi Lomi hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket. És bár a nyugati civilizáció ezt a fajta kezelést "hawaii masszázsnak" nevezi és sokszor leegyszerüsített formában használja, valójában e masszázs sokkal inkább egy valódi szakrális művészet - a gyógyító érintés művészete, amiek célja a visszatérés az „elveszett paradicsomba”, az eredendő harmonikus állapotba.
 
Nagyon fontos a kezelés alatt a masszőrből áradó nyugalom és harmónia, mely segíti a gyógyulást, a testi és lelki ellazulást. A vendég azt érzi, megérkezett önmagába, egyszerűen csak átadja magát az érintésnek és Van. A masszázs technikája tulajdonképpen másodlagos fontosságú, hisz az a legfontosabb, ahogy a masszőr a vendégre figyel, és közvetíti az energiát hosszú, folyamatos, szeretetteli érintésekkel. Ezzel elősegíti a testben sejtszinten tárolt régi hiedelmektől, mintáktól való megszabadulást, az évek során kialakult blokkok oldását, hogy az energia szabadabban, új utakon áramolhasson. A lomi lomi masszázs sokszor az „átkelés rítusát” - az egyén életének új szakaszába való belépését – készítette elő. Az ősi hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy megfelelő masszőrhöz/gyógyítóhoz fordultak, hogy a masszázs segítségével megszabaduljanak félelmeiktől, feszültségeiktől, egocentrikus látásmódjuktól. A sikeres masszázs eredményeként a régi személyiségük, és az általa teremtett élethelyzetek alapjaikban változtak meg. A régi mintákat tudatosan kiválasztott új minták helyettesítették. A kezelés a minden emberben meglévő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálta, amelynek félelmek és megrögzött szokások, meggyőződések álltak útjában. Az őseink által összegyűjtött tudáshoz, a genetikai memóriához való hozzáférést is lehetővé kívánta tenni. Visszatérés az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, és megtalálni a kapcsolatot saját lelkünkkel és szellemünkkel – mindezek a Lomi Lomi által elérhető célok.
 
A masszázs egy hawaii imával kezdődik és áldással végződik. A masszázs során a masszőr tenyerével és alkarjának puha részével hosszan kivezetett mozdulatokkal folyamatos érintést ad a vendégnek. Sokan ezt úgy írják le, mintha finom hullámok borítanák be a testet. A masszázshoz speciális lepedőt és bőséges természetes olajat (legtöbbször kókuszolajat) használunk. A masszázs körülbelül másfél óra hosszú. Előtte és utána van idő a megérkezésre, beszélgetésre is.
 
Várlak szeretettel hétfő, szerda, péntek esténként 18-20 h, és napközben is egyénileg egyeztetve feltöltődésre, szeretetteli érintésre, elmélyülésre. 
Jelentkezz be nálam: Steiner Attila, Hívás: (20) 458 5921 Email: steinerattila@yahoo.com
Ára: kb. 90-100 perc masszázs: 9500 Ft, 5 alkalmas bérlet: 40.000 Ft (így egy masszázs 8000 Ft) 
 
"Évek óta járok Annához kisebb megszakításokkal kismama jógára, női jógára, női táborokba! A születésnapomon a férjecském megajándékozott egy lomi lomi masszázzsal Attilánál... ami igen nagy áttörés volt nekem saját magam elfogadásában! Nagy szeretettel ajánlom" Szilvia
 
 
Életutam: A természet és az állatok szeretete mindig nagy szerepet játszott az életemben, ennek hatására jelentkeztem az Állatorvosi Egyetemre, ahol 1992-ben szereztem diplomát. Tudományterületem később az ornitológia lett.
A WWF Magyarország Természetvédő Szervezetnél 5 évet dolgoztam. Ám gyakorlati ember lévén, szerettem volna az élő természettel közvetlenebb kapcsolatot tartani. Ezért 9 éve, és jelenleg is az ökoturizmusban dolgozom, madarász és természetjáró túrákat vezetek, főként angol és nyugat-európai irodák felkérésére, Kelet-Európában és Afrikában, ami 1-2 hetekre elszólít majd a későbbiekben is.
 
A masszázs iránt először mint felfrissülést, izmaim átgyúrását vágyó vendég kezdtem érdeklődni. Évekig jártam svédmasszázsra, míg megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy magam is megtanuljam ezt az alap masszázsfajtát. Miután elkezdtem a gyakorlatban is alkalmazni a svédmasszázst, felébredt az érdeklődésem más masszázsok iránt is. Megtanultam a kínai, majd az indiai ayurvédikus masszázst is. Mindkettőben az fogott meg, hogy mögötte évezredes tudás és tapasztalat áll, és mindegyik holisztikus módon közelít a masszázshoz, az emberi szervezethez, a betegségek megelőzéséhez. 4 éve történt, hogy egy októberi napon megérkezett az életembe a lomi lomi masszázs. Az első 2 alkalom után éreztem, hogy rátaláltam valamire, ami nagyon mélyen megszólított. Rövidesen el is kezdtem a lomi lomi nui alaptanfolyamot Überhardt Ancsánál. A tanfolyamon nem csak a masszázst tanultuk meg, hanem a huna filozófiáról, a gyógyítás és lelki fejlődés ősi hawaii tudományáról is ismereteket szereztünk. Masszázstudásomat a későbbiekben Till Adél haladó kurzusain mélyítettem el. Mióta ismerem és gyakorlom a lomi lomi masszázst, más masszázs gyakorlatilag nem is érdekel. Annyira megfogott a szépsége, viszonylagos egyszerűsége, szentsége és teljessége, hogy nem érzem szükségét az egyéb technikák alkalmazásának. Nem véletlenül hívják a masszázsok királynőjének. Ajánlom mindenkinek, aki a felfrissülés, ellazulás mellett szeretne valami többet is kapni, aki szeretne a szeretetteli érintés által kiszabadulni a mindennapokból, hogy részt vegyen egy csodás spirituális utazáson önmaga mélyebb megértése felé.
 
Szeretettel várlak! Attila
Egy szép videó: https://www.youtube.com/watch?v=2tAXNrqBE0s
Látogass el fb masszázsoldalamra is: https://www.facebook.com/masszazsaloha/