AZ ÉVKÖR ASSZONYA-szakrális éves női önismereti kör

 

Harmadik éves szakrális női körömbe hívlak Téged, kedves Istennő-Nővérem. 
Minden évszakban egy hétvégét töltünk együtt, ismerkedve az Ősz-Anyaistennő földből születő érett bőségével, a Tél-Leány Istennőnk csírákban, légies álmokban rejlő teremtőerejével, a Tavasz-bimbózó, áradó SzerelemIstennőjével, és a Nyár virágzó, kiteljesedett Boldogasszonyával. Erre a 4 hétvégére egy 4 napos balatoni táborral tesszük fel a koronát, amit Boldogasszony 4 leányával töltünk, akik: Derű, Báj, Becs és Üdv. ♥ 

Nőként minden hónapban megéljük a világ örökké változó misztériumait, életkörünk változásait a ciklusunk áldásaival. Hívlak Téged, hogy tanulj valódi Önmagadról, varázsló női lényed sokszínűségéről, tanuld tisztelni tested havi rendjét, asszonyi éved szakrális ritmusát, tápláld Magad természetének megfelelően, tapasztald női szerveid bölcsességét, ismerd meg a vérmisztériumokat, ébreszd fel női lelked és méhed hangját... Tesszük mindezt a női jóga, az élőzenés táncmeditáció, szakrális körtáncok, közös szeretetmantraéneklés és hangfürdők, Természet ereje, szertartások, rítusok, terápiás meseszövés, kézműves programok tápláló szeretetteli segítségével. 

Dátumok: okt. 13-14. Izzasztókunyhó szertartásos hétvégén a Naptanyán, Kovács Gyöngyi Nalínivel 
febr. 2-3 Shanti Jógasúdió Gödöllő 
ápr. 6-7. Shanti Jógastúdió Gödöllő, vagy külső helyszín ottalvással
A nyári, augusztus eleji balatoni tábor időpontját és külön árát is hamarosan megadom. 

Javaslom az egész évre való elköteleződést, ami Női erő-és szeretetforrásodra egy IGEN, de az elvonulásokon külön-külön is részt lehet majd venni. 

Díja: ha mind a 4 hétvégén való részt veszel: 108.000 Ft, azaz 13.500 per nap (18 óra/2 nap)
Ha csak egy-egy hétvégén veszel részt: 29.000 Ft / hétvége (18 óra program/2 nap) 
Az ár tartalmazza: 1 éjszaka szállás, teljes vegetáriánus ellátás minden program és varázslás (jóga, tánc, szertartások, meseszövés, hangfürdők, kézművesség)

A Kört vezeti: S. Gergely Annarózsa, diplomás Vaisnava jógamester, Nalíni női jógaoktató, Birthlight Kismama jógaoktató, Hess hangtálterapeuta, Nia táncoktató, képződő szakrális körtánc oktató, képződő meseterapeuta, hangtálterapeuta, kineziológus, női terápiás segítő, dúla.