KÖRFORGÁS: a Női ciklus mandalája - jóga és tánctábor 2018. augusztus 1-4.

A tavalyi nagysikerű tábor után újból hívlak Benneteket Önmagodra hangolódni, mélyre utazni, kincseket találni, onnan feltámadni, újjászületni, új világot teremteni. 

Jóga, tánc, önismeret, éneklés, szertartás...varázslat... :) 2018. nyarán 4 egész nap :), szerdától szombatig, hogy vasárnap még otthon pihenhess...

"Szívemből induló mozdulat, Csendemből születő hang..." 

Nőként minden hónapban megéljük a világ örökké változó misztériumait, életkörünk változásait a ciklusunk áldásaival. Hívunk Téged, hogy tanulj valódi Önmagadról, varázsló női lényed sokszínűségéről, tanuld tisztelni tested havi rendjét, táplálni természetének megfelelően, tapasztald női szerveid bölcsességét, ismerd meg a vérmisztériumokat, ébreszd fel női lelked és méhed hangját...megáldjuk az új kezdeteket, és elvetjük a későbbi gyümölcsök magvacskáit, előkészítve, kitisztítva számukra a belső lelki termőföldet:)  Tesszük mindezt a női jóga, az élőzenés táncmeditáció, szakrális körtáncok, közös szeretetmantraéneklés, női körök és Természet ereje, kézműves programok tápláló szeretetteli segítségével. 

A tábort vezetik: Gergely Anna - Annarózsa női jógaoktató, Vaisnava jógamester, Nia tánc oktató, női terapeuta, 

A 4 napos tábor díja teljes ellátással, bőséges vegetáriánus-vegán minőségi étkezéssel, minden programmal: 48.000 Ft. Aki már volt velem táborban, vagy valamelyik női egész éves köröm tagja, számára 45.000 Ft a tábor díja. Ha egy-egy napra jönnél csak, akkor is lehet napi 13.000 Ft-ért részt venni! 

Minimum létszám 6, maximum létszám: 10 fő. 

Jelentkezz kérlek Annánál! Várunk szeretettel!

Tavalyi tábor képek: