Dúlai szemléletű kismamajóga oktatóképzés

 
Szeretnél a Világ jobbításában részt venni? Szeretnél az Életet megáldó Nőként tevékenykedni? Szeretnéd a Nőket testtudatosságukban, önismeretükben, önbizalmukban, valódi teremtő értékeikben táplálni-támogatni?
Szentül hiszem, hogy egy jó kismamajógaoktató egy igazi Kincs a Nőknek!
 
Nagy szeretettel hívlak immár negyedik Kismama jógaoktató képzésemre, ami szakrális női körben, gyógyító térben zajlik, 2023. tavaszán, 3 hosszú hétvégén, ünnepnapokat tartalmaz, így 1 szabadnapra van szükséged csak. Vizsgázni augusztus végén fogtok majd, egy esszé és egy vizsgaóra megtartásával. 

2023. április 29-30-május 1.
2023. május 13-14-15.
2023. május 27-28-29.

Intenzív hétvégékre készüljetek, mélyen átformáló és hatalmas női erőt adó folyamatokat ismerünk meg!
Hiszem, hogy a várandósság és a szülés különleges, áldott élethelyzetek, melyek tudatos és szívből jövő megélésével nemcsak a jelent, hanem múlt és jövő generációit is gyógyíthatjuk.

Szívemből születik ez a képzés, ami felöleli 12 éves tapasztalatomat a kismama és női jógaoktatás, szülésfelkészítés, várandósság kísérés és várandósságtámogatás, valamint a foganás holisztikus segítése terén. Nagy örömmel és kiváló vendégelőadóimmal együtt osztom meg Veletek eme csodás, szakrális élethelyzetből adódó varázslatos tanulni-tapasztalni-gyógyulnivalókat:
- speciális kismama jóga-energia-táncos gyakorlatok trimeszterekre lebontva, gyakorlatsorok óratípusok szerint
- speciális légzések, légzés-sorok, relaxációs és gátizomtorna gyakorlatok
- vajúdástámogató, szülésre hangoló, szülést könnyítő gyakorlatok, páros szülésfelkészítésben is
- masszázsok, aromaterápia, homeopátia, Bach-virágterápia, kineziológiai gyakorlatok, gyógynövények használata a várandósság fázisaiban
- ajurvédikus és jógikus technikák a foganástól a szoptatásig
- testünk-lelkünk megnyílása a Teremtésre: egy kis pszichológia, érzelmi változások a várandósság alatt
- a várandósság spirituális és gyakorlati oldalai a 0. trimesztertől kezdve a 5. trimeszterig (azaz a baba hívásától kezdve a baba 9 hónapos koráig)
- szülés-születés dúla, bába és orvosi szemmel is
- bodywork alapú és művészetterápiás várandósságtámogatás technikák
- szakrális körtáncok, amik egyes órákon, vagy szertartásokon használhatók
- várandós énekek, szülés-dalok, várandósság alatti relaxációs mesék, egy kis meseterápia, hangterápiás eszközök használata
- Babahívogató szertartás, Születésáldó szertartás, Lezáró-Rebozó szertartás, körtáncokkal, minden varázslással
- teakeverékek és (gát)masszázsolaj keverékek készítése
 
Vendégelőadóim:
❤ Balatoni Mária női jógaterapeuta (személyesen)
❤ Csete Attila termékenység dalokkal, hangfürdővel (személyesen)
❤ Veisenberger Eleonóra gyakorló VBAC dúla: Gyakorlati helyzetek és lehetőségek a kórházakban és kérdezz-felelek a szülésről, császár utáni természetes szülések (VBAC) (személyesen)
❤ Dr. Bajnok Anna: Szülész-nógyógyász rezidens orvosnő: Anatómia, élettan és orvosi tapasztalatok (online: az előadás hangfelvétele és ppt-je a tananyag része)
A képzés továbbképzés jellegű, amire vagy végzett Hatha jóga vagy bármilyen más jógairányzat oktatóit, vagy legalább két éve rendszeresen gyakorló hölgyeket várok. Kiváló akkor is, ha "csak" Magadnak, Leendő Anyaként vagy Nagymamaként szeretnél elmélyülni, vagy gyógyulni.
Tartalmazza: összesen 9 nap képzés, teljes részletes jegyzet linkekkel, pdf könyvekkel, táncos zenékkel és minden tudnivalóval kiegészítve, kismama órák videófelvételeivel együtt, pendrive-on.

A képzés összesen 9 nap (a szokásos 7 nap helyett): a gödöllői Shanti Jógastúdióban (itt alvás ajánlott, esti szülésfilmnézések miatt, árban benne van), közös agapé étkezéssel (azt esszük, amit hoztok), plusz egy vizsganap a nyár folyamán (végén).
Költsége: 220.000 Ft/fő. Mindent tartalmaz, a vizsgadíjat is ???? plusz kérek a nyár végi vizsgáig 10 kismamajóga hospitálást más jógaoktatóktól, hogy legyen változatosság ????, valamint tartalmaz egy 6 órás szülésfelkészítő foglalkozáson való hospitálást is. Részletfizetés lehetséges egyéni egyeztetéssel.

A képzést vezeti: S. Gergely Annarózsa, BA diplomás Vaisnava jógamester, Nalíni Női jógaoktató, Birthlight Kismama jógaoktató, Kineziológus, Théta-Healing konzulens, Nia white belt táncoktató, szakrális körtánc oktató, képződő meseterapeuta, ajurvédikus masszőr, gyakorló dúla, képződő bábatanonc.
http://shantijogastudio.hu/annarozsa
A helyszín: www. shantijogastudio.hu, Gödöllőn, autóval, busszal és Hévvel is könnyen megközelíthető, Budapesttől 30 percre, szép családi házban található nagyon hangulatos jógastúdiómban, ingyenes parkolással.
A képzésről szépséges oklevelet is kapsz. Várlak szeretettel! ❤
 
"Amikor Annarózsát megismertem, azonnal tudtam, hogy amit csak lehet, szeretnék tőle megtanulni, valahogy sugárzott belőle a az a mélységes női tudás-bölcsesség amit akkor már egy ideje kerestem, így aztán amikor elkezdte szervezni a kismamajóga tanfolyamát éreztem, hogy ott a helyem. Csodálatos, igazán átformáló erejű volt az a néhány együtt töltött hétvége, sok belső munkával, hogy igazán megértsük a fogantatás és a várandósság különleges időszakának a történéseit. Minden alkalommal jó volt megérkezni Annához, mintha haza tértünk volna. Hiába volt fárasztó a sok gyakorlat és tanulás valahogy mindig feltöltődve indultunk útnak a hétvégékről, és ebben nagy szerepe volt a hely békéjének, Anna csodás meleg házának, ahol mindig otthon érezhettük magunkat, nem beszélve a jógastúdió különleges puha vörös barlangjáról, ami igazi női szentély. Szép volt a női kör erejét így megtapasztalni és Anna sok-sok év alatt felhalmozott tudása segítségével végigmenni nem csupán a trimesztereken, de a fogantatást megelőző időszakon is.Hálás vagyok meghívott előadókért, akik nagyon szépen kiegészítették az előadásaikkal a képzést, mindannyian nagyon izgalmas szemszögből mutatták be a várandósság és szülés témáját.Nagyon nagy szeretettel ajánlom a képzést minden nőtársamnak akit érdekel a téma és nem csupán azoknak akik kismamajógával szeretnének foglalkozni, hanem mindazoknak is akik szeretnék a legmélyebben megismerni ezt, a nők életében kiemelt jelentőségű, különleges időszakot." Éva
 
"Annarózsa a kismama jóga oktatói képzése során képes volt egy olyan teret teremteni, ahol valódi transzformáció, valódi átadás jöhetett létre, és ez nagyon különleges volt. A képzés őszintén megérintett, fontos felismerésekkel, sok tudással gazdagított és mély belső folyamatokat indított útjára bennem. Mégis ami a legfontosabb volt számomra, az az, hogy az egész képzés élő, folyton alakuló, valóságos volt. Anna maximálisan rugalmasan megtett mindent azért, hogy a képzést a lehető leginkább körénk, az egyéni folyamataink, szükségleteink köré alakítsa, és ezzel lehetővé tette azt, ami nagyon kevés képzésen sikerül – a valódi megtapasztalást, azt a folyamatot, amely olyan, mint a szülés, a maga időrendjében halad, nem lehet sürgetni, saját bölcsessége szerint ad annyit a jelen lévőnek, amennyire éppen szüksége van. Több ízben tudtunk beleérkezni ilyen időtlen, zsigerileg átalakító folyamatokba, amelyek által egy kicsit magunk is újjá tudtuk szülni önmagunkat a képzés során és amely által valódi beavatást kaphattunk a női lét egyik legszakrálisabb minőségébe. A szakmailag is rendkívül változatos programban lehetőségünk nyílt több nagy tudású, hiteles szülés körüli segítő nővel találkozni és Anna tudásának a széles palettája, felkészültsége és nyílt-szívűsége igazán gazdaggá tette az együtt töltött napokat és bevezetett engem is a várandósság és szülés témakörébe, amely bár hatalmas téma, mégis méltó útravaló batyuval vághatok neki a saját ösvényemnek, amely remélem még sokszor keresztezi majd az itt megismert nők ösvényeit. A képzésen helyet kapott sok minden, ami a női (és általában az emberi) létet felemelővé tudja tenni, mint a természetben sétálás, az erdő szentélyével való kapcsolódás, a körtánc, az ének, a zene, a főzés, a táplálás, a mesék, a virágok, a gyógynövények, a felszabadultság, belső hangolódás, a relaxáció, az imagináció, belső párbeszédek, a hangtálak, a gőzkunyhó, a mély, ősi női energiákkal való kapcsolódás, a szertartások, az áldások; messze többről van tehát szó, mint egy „egyszerű” jóga oktatói képzésről. Az élet igenléséhez, a boldogsághoz, az ön-szeretethez, a gyógyuláshoz kaphattunk eszközöket, mindezt egy megtartó, szakrális női közösségben és azzal a megtisztelő lehetőséggel, hogy a kapott gazdagságot magunk is tovább adhassuk majd. Jó szívvel ajánlom ezt a képzést mindenkinek, akár önmagával kapcsolódna mélyebben, akár a mások kísérésébe szeretne bevezetést kapni ebben a különleges áldott életszakaszban. " Bajnok Panni
 
"Egy kedves ismerősöm osztotta meg ajánlásával Annarózsa Kismama jógaoktató képzését, így találtam rá. Megfogott a varázslat, kedvesség, báj, erős volt a belső hívásom, érdekelt a téma: női kör és jóga, várandósság, anyaság, lelki felkészülés, gyermek hívása-várása. Ahogy elolvastam a Babarózsa Kismama jógaoktató képzés posztját, tudtam itt a helyem. Vállaltam magamért, születendő és már nagyon várt gyermekemért, oldásért, gyógyulásért, tudásért. A sűrű és színes hétvégéken megtapasztaltam Anna szakmai felkészültségét, tapasztaltságát, elkötelezettségét. Hálás vagyok az előadókért, akiket általa ismerhettem meg, szélesítették nézőpontomat, formált és gazdagított a tudás, amit itt kaphattam. Igazán minőségi volt számomra. Csodálatos Nőket ismerhettem meg a csoportban, visszakaptam a reményt és hitet az Anyaságra és családra, ez nagyon értékes számomra és hálásan köszönöm. Igazi mély női lelki kapcsolódást élhettem meg a képzés alatt, szeretettel őrzöm szívemben az együtt töltött időt, a közös finom és egészséges étkek áldását, a sétákat és beszélgetéseket, a sok tudás, jóga és előadás mellett. Szeretettel ajánlom Nő társaimnak szeretettel, váljon Áldássá számotokra is!" Szeretettel Anna
 
"A Babarózsa kismama képzés transzformáló erejű, az életünk egyik legmeghatározóbb időszakán dolgozhattam át magam Annarózsa meghitt terében, melyben biztonságban átadhattam magam az életem meghatározó eseményének, a várandósság és az életre hozás sorsdöntő élményén. A képzés alatt feltárult a várandósság sok sok rétege és mélysége, ez annak a tudásnak köszönhető, melyet Annarózsa felhalmozott sok évnyi teljes szívét-lelkét beleadó odaadó, átölelő, kismamákra hangolódó foglakozásain. A legkisebb részletekbe menően megismerhettem azokat a lehetőségeket, melyekkel támogatni lehet a várandósság gyönyörű folyamatát. Megtanulhattam, hogy minden szó, minden hangsúly különös jelentősséggel bír ebben az időszakban, hiszen a kismamák egy megnyílt befogadó állapotban léteznek ebben az időszakban. Minden behatás, legyen pozitív vagy negatív, többszörösen hat. A képzés minden alkalmán -a trimesztereknek megfelelő- mély tudású szakértőtől kaptunk nagyon alapos, őszinte ismertetést az adott területtel kapcsolatban. Szívből és nagy szeretettel ajánlom a Babarózsa kismama képzést, amennyiben egy mindent átölelő transzformáló képzésre érzel hívást!" "Nagyon otthon vagyok ebben a minőségben, igazi hazatalálás volt és bízom benne, hogy marad is." Balatoni Marika ❤

"Amikor elolvastam Anna hívogatóját a képzésre, valahogy olyan egyértelmű volt, hogy ezt most nem szabad kihagynom. Remek lehetőségnek láttam fókuszáltan kapcsolódni a témához, kiváló előadóktól információkat gyűjteni erről a kiemelt és különleges létállapotról, és tapasztalni a jógának kifejezetten ehhez az állapothoz optimalizált változatát.
Végül ennél még sokkal többet kaptam. Közösséget, ahová jó volt megérkezni, együtt főzni és témákat megvitatni, megnyílni nekik és meghallgatni őket. Megtapasztalni a női körök és szertartások gyógyító erejét, találkozni különböző terápiás módszerekkel. Megismerni és tapasztalni a kismamajóga gyakorlatainak célzott területeket megnyitó és megnyújtó, erősítő és ellazító gyakorlatait, megérteni ezek elvitathatatlan fontosságát a szülésre való felkészülésben.
Nagyon élveztem minden percét, sokat kaptam, mind információban, mind tapasztalatban, de legfőképpen emberileg. Nagyon hálás vagyok mindezért!" Vicus

"Hogy mit adott nekem a kismamajóga oktató képzés? Várandós kismamaként a mindent! Olyan alap és emelt szintű tudást, megértést és persze tapasztalatot a várandósággal és szüléssel, sőt még a prenatális időszakkal kapcsolatban is, amely minden nőnek, és pláne minden olyan nőnek, akik nőkkel foglalkoznak kihagyhatatlan." Zsuzsi

"A női jógaoktató képzésemmel nagyon szélesre tágult a világ, amely világban nem csak a nők kaptak helyet, de női fókusszal jártuk és fedeztük fel azt. A kismama jóga képzéssel pedig ez a kiszélesített világ újra összeszűkült: a világ magjára, a születésre, az új élet keletkezésére, egy égi lélek Földre születésére. Ez a legnagyobb és legteljesebb csoda, ami az életünkben megtörténhet. És ez a nő által történik. Ebbe a csodába kaptam betekintést, már-már beavatást, de az majd leginkább a gyermekem világra segítésével fog megtörténni. Így már magabiztosan, örömmel és lelkesedéstől izgatottan várom, hogy a kisfiam jelt adjon: születni készül! Olyan segítséget kaptam tudásban és érzelmileg a létrejött női kör által, ami nem csak a munkámban fog támogatni, de a saját szülésemkor is velem lesz. Hálásan köszönöm!" Réka

"A képzés alatt szinte végig élhettem a várandósság egyes szakaszait, ami nekem azért is különleges, mert nem volt még alkalmam "élesben" megtapasztalni a várandósságot. Különösen csodálatos volt, hogy mindezt 2 kismamával a körben tudtam átélni, követve az ő gömbölyödésüket, érzeteiket, érzèseiket. Mindezen felül a képzés segített abban, hogy másképp tekintsek a várandósságra ès a szülèsre... úgy látni, hogy ez a női létünkben egy teljesen természetes folyamat, s hogy mi nők - a testünk ès a lelkünk - úgy lettünk megalkotva, hogy kèpesek vagyunk egy ilyen csodának bőseget és biztonságot nyújtani a méhünkben és ha eljön az ideje a testünk tudja, hogyan segítse világra a pici jövevényt... a lényeg: hogy kapcsolatban maradjunk, önmagunkkal, a testünkkel és a bennünk növekvő babával. Hitelességét az is adta, hogy oktatóink saját tapasztalatait is megosztották velünk, tapasztalatukat a saját varandossaggal és szülésekkel, és mindazon hasznos tapasztalokat is, amelyeket kismamákkal való kapcsolataik során gyűjtöttek, átéltek. Nálam a legáttörőbb elmenyt a szüléssel kapcsolatban tanultak adták.... eddig azt gondoltam, hogy hát szép az otthon szülés gondolata, de felelőtlenség... most inkább fordítva látom....ha a baba és a mama igènyeit vesszük figyelembe, s azt, hogy mi az, ami tényleg segít a folyamatban, akkor nem is látok más megoldást - fontos tudni, hogy ez is egy alternatíva, hogy aktívan benne vagyok a folyamatban, hogy lehet olyan is, hogy a vajúdás és a szülés során hagyják, hogy csak magamra és a kisbabámra figyeljek, s hogy ebben a folyamatban senki másnak nem kell megfelelnem... Remélem, hogy mindezt a tudást tovább tudom majd adni az engem megtaláló kismamáknak is, nagy szükségük van rá. Köszönöm Nektek ezeket a tapasztalasokat..." Annamari
 
A jegyzethez köszönöm Kornhoffer Tündével 5 éve vezetett közös kismamaképzésünk anyagát.