KISBABÁS JÓGA

Kisbabás jóga csütörtökönként 10.30-11.45 között Molnár-Baji Évával 

(6 hetes kortól 8-10 hónapos korig)
Amikor megszületik a kisbabád, annyi minden más és új. Megfoghatatlan boldogság, de talán szokatlan és néha nehéz is. Ebben az élethelyzetben olykor óvatosan, bizonytalanul lépkedsz. Majd bízva anyai ösztöneidben mindenbe beletanulsz, és pár hét múlva szépen lassan kinyílhat a világ mindkettőtök számára: Neked is szükséged van egy kis mozgásra, regenerálódásra, kimozdulásra, míg a babád felfedez egy új környezetet, új hangokat, és játékos gyakorlatokon keresztül mélyül el kettőtök kapcsolata.
A kisbabás jógaórákat az Édesanya és a Baba közti harmóniára építjük. Közös az órára történő ráhangolódás és a piciknek szól a finom mantrázás is. Ezt egy odafigyelő babamasszázs követi, majd a játékos feladatok közben sokat mondókázunk, éneklünk. Az óvatos, szülés után is végezhető jógagyakorlatok során is végig figyelünk a Babákra: velük, mellettük gyakorlunk. Az Édesanya átadja magát a légzésének, ahhoz igazítja mozgását, így nem csak az Anyukák, hanem a Babák is ellazulnak, megnyugszanak.
Az órát elcsendesedés, a Kisbabákkal történő, közös relaxáció zárja, amit a szülés után különösen fontos záróizom-gyakorlatokkal kötünk össze.
Várlak szeretettel, hogy a Babáddal minden csütörtökön 10:30-11:45-ig egy új, közös élményben legyen részetek!
Kérlek, minden szerdán 16 óráig jelezd nekem SMS-ben, ha jöttök az órára.
Érkezés az órára 10:15-től.
Az óra díja: 2200 Ft/alkalom vagy 14 000 Ft/7 alkalom
OM Shanti
Molnár-Baji Éva
06-30/294-57-05