Kaya Kalp Jóga

 CSÜTÖRTÖKÖN 8.00-9.30. GÁL MÁRTÁVAL - Seniorokat is várunk szeretettel!

Kaya Kalp jóga - az energetizáló, testfiatalító jóga

A Kaya Kalp Jóga (kaya jelentése test, kalpa jelentése megfiatalítás) magasabb szintű ősi indiai jógikus és ajurvédikus módszer a test teljes fizikai rendszerének napi megfiatalítására.

Manapság mindannyian többet vállalunk, mint amennyit testünk eredendően kibír. Emiatt nyugtalanok vagyunk és elengedhetetlenné vált a szükséges felfrissülésről gondoskodni, testünket a lehető legrövidebb időn belül energiával feltölteni.

A Kaya Kalp Jóga legfőbb előnye, hogy az öregedési folyamatokat megállítja, és teljes vitalitással tölti el az ereket, a szívet, a végtagokat és a test teljes szerkezetét, amely 40 éves kor felett kezd megöregedni. Segítségével a pszichoszomatikus problémák, mint például a stressz, magas vérnyomás, cukorbetegség, asztma vagy túlsúly könnyen szabályozhatóvá válik. A módszer a védikus tudásrendszer holisztikus megértésén alapul, mint például a jógaterápia, tantra, kundalini (csakra) meditáció, ajurvédikus étrend és tisztító eljárások, gyógyászati asztrológia és vasztu. Segítségével teljes harmóniát érhetünk el a test, a szellem és a lélek között.

Kaya Kalp jógaóra felépítése:

1. Test megfiatalító jógagyakorlatok
2. Egyszerű tisztító módszerek a belső testrészek toxikus anyagainak eltávolítására
3. Kaya Kalp Kriya technikák: Sanjeevani és Dhanvantari Kriya
4. Meditációs technikák stressz-oldásra és pszichoszomatikus alvási rendellenességekre
5. Marma pontok masszírozása

A Kaya Kalp Jóga segítségével megtanuljuk, hogyan vezessük le a belső feszültséget, a legstresszesebb helyzetben nyugodtak maradunk és kiegyensúlyozottak, miközben természetes módon fiatalítjuk meg egész testünket és új életmódot alakíthatunk ki.

Oktató: Gál Márta jógaoktató, aki az indiai védikus tudósnak és jógamesternek, a jelenleg Magyarországon élő Sri Vijay Anand tanítványa

Honlap: https://fontanellajoga.hu