Családállítás Tolnai Attilával 2018. október 28. 10-18h

Ha őszintén ránézünk az életünkre láthatjuk, hogy nem mindig arra mennek a dolgaink amerre mi elindultunk, hogy néha újra és újra megtörténnek velünk szituációk amik érthetetlenek. Érzések és indulatok ébrednek bennünk, amelyek megmagyarázhatatlanok. Elveszítjük a fonalat és szétesik minden körülöttünk. Az is lehetséges azzal szembesülünk, valamely életterületünkön sikertelenek, boldogtalanok vagyunk. Vágyunk valamire, de képtelenek vagyunk elérni azt.

Az Önismereti munka, a lelki, szellemi, spirituális fejlődés válaszokat keres.

Mindannyiunk életében vannak kényszerítő erővel bíró hatások, energiák, emberek, tapasztalások, események. Ugyan akkor ott vannak a döntéseink, a felelősségünk, a cselekedeteink, az érzéseink és a gondolataink.

Ahány ember, annyiféle megélés, annyiféle válasz a kérdésekre.

„A normális ember nem az. Akinek nincsenek problémái, hanem aki képes azokkal alkotó módon dolgozni úgy, hogy előre vigyék őt a fejlődésben” Pressing Lajos

A Sorsmodellezés, Családfelállítás módszerével teret kapsz a rálátásra, segítséget a kikönnyüléshez, lehetőséget a változásra, változtatásra. Értő és elfogadó csendet, megtartó erőt, szeretetteljes odafordulást. Tapasztalhatod a közösségben végzett lelki munka hatalmas erejét és átformáló hatását, hogy mindig van tovább!

Legközelebbi alkalom: 2018. október 28. vasárnap, 10-18h

Állítás díja: 14.000 Ft

Segítő díja: 4000 Ft 

Tolnai Attilának hívnak.

A tudatos lelki szellemi útra egy magánéleti törés kapcsán 2001-ben léptem rá. Válaszokat kerestem a velem történtekre, és ennek kapcsán ismerkedtem meg a Hellingeri módszerrel valamint későbbi tanárommal és barátommal Kövesdi Krisztával.

Hihetetlenül erős hatást gyakoroltak rám a csoportokon átéltek és az a látásmód, ami számomra teljesen új volt akkor! Ezek az élmények megváltoztatták az életem! Rácsodálkoztam és odafordultam a tudattalanom felé, kezdett előttem kibontakozni az összefüggésrendszer, a dinamika, ami ott van az életemben és a velem történő összes dolog hátterében.

Megbizonyosodtam a gyermekként átélt érzelmeim fontosságáról, jelentőségéről.

Sok év csoportokon átélt tapasztalat és az életemben megélt változások után 2008-ban kezdtem el tanulni a csoportvezetést.

2009-től általam vezetett csoportok tapasztalatával is gazdagodtam.

Legfontosabbnak tartom a szeretetteljes, ítélkezés mentes, elfogadó tér megteremtését és biztosítását minden hozzám fordulónak. Igyekszem minél kevesebb beavatkozással dolgozni, ezért egyre kevesebb visszajelzést kérek, egyre kevesebb a beszéd, állítás közben.

Nagy örömömre szolgál, hogy új helyszínen a Shanti jógastúdióban Gödöllőn is találkozhattok velem és a módszerrel! Először 2018-09-30-i Nyílt napon előadás és nyitott beszélgetés formájában, utána 2018-10-28-án pedig csoportban!

Várok mindenkit nagyon nagy szeretettel!

Nincs kicsi és nagy probléma… csak Te vagy és a Csoport!

Web: empata.hu

Több: http://empata.hu/sors-csalad

Kérdés vagy csoportra való jelentkezés: +36 30 506 5371