Hatha Flow Jóga

Szabó Renáta, vagyok, üdvözöllek a június 3-tól hétfő esténként induló Hatha Flow jógaóráimon! 18.00-19.30 között várlak szeretettel! 

10 évvel ezelőtt, váratlanul és sorsszerűen érkezett meg a jóga és a tudatfejlődés az életembe, mint egy válaszul, arra a kétségbeesett belső felkiáltásomra, hogy “Nem lehet csak ennyi az élet!” 

Ekkor ismertem meg első Mesteremet, akinél az ezt követő 4 évben tradicionális indiai jógát gyakoroltam, majd oktattam és havonta 1-2 alkalommal több napos elvonulásokon vettem részt, lázasan keresve a választ arra a kérdésre: Ki vagyok én?

Régi, nagy tanítók által használt tudat ébresztő technikák sorozatával (pl. transzlégzés, Osho dinamikus meditációk, zen és szufi technikák, enneagram, parázsojárás, izzasztókunyhó), az élettől lehetőséget kaptam mély és transzformatív tudatállapotok megtapasztalására, melyekben válasz érkezett a kérdésemre, keresésemre. Ezen élmények hatására tettem fogadalmat magamnak, hogy embereknek abban szeretnék segíteni, hogy felismerjék életük valódi értelmét és meglássák magasabb szintű önmagukat.

2013-ban Hatha jóga oktatói képzést végeztem, azóta több városban vezettem csoportos órákat, elvonulásokat, parázsonjárásokat és táborokat Párommal együtt, aki szintén ezen a pályán tevékenykedik.

Mottóm: Mást nem tehetek érted, itt vagyok veled és küzdök Magamért, hogy lásd, érdemes küzdened Magadért!

Jóga óráimon ötvözöm az utam során tanultakat, a hatha jóga egy áramlóbb, mély lelki folyamatokat mozgató tipusát gyakoroljuk, mert célom, hogy egy magasabb tudatállapotba jutva egy szép napon, váratlanul felismerd Ki is vagy valójában!

Kérlek jelentkezz be a hétfő esti órákra legkésőbb aznap 12ig! Bejelentkezés: szaboreni.matis@gmail.com, 06-70 626 1124 (sms-ben). Köszönöm!

Szeretettel várlak az óráimon! 

Bejelentkezés: szaboreni.matis@gmail.com, 06-70 626 1124 (sms-ben). 

Díjak: 1800 Ft/alkalom, 8000 Ft/5 alkalmas bérlet