Hangmasszázs

Eddigi visszajelzések: "Szeretet van a kezedben, ez kincset ér" "Teljesen újjászülettem, ez egy ünnep volt számomra" "Éreztem, ahogy szétárad a méhemben a szeretetteli melegség, a nőiségem ereje, pont erre volt szükségem" "Te egy varázsló vagy tudod? Egy tündér! jövök még..." "Olyan gyönyörűnek érzem magam..."

Várlak klasszikus hangtálterápiára! A hangtálkezelés során a testedre helyezett Hess hangtálak gyógyító, tisztító, rezgésharmonizáló hatását élvezed. A hangtálakat a tested mindkét felületére felhelyezem, rituális sorrendben. A hangtálkezelés közben végig mantrákkal segítem a folyamatod. Használok még koshikat, kisebb tálakat, tündérdobot is. A tökéletes ellazulás garantált! A hangtálkezelés időtartama kb. 60 perc, előtte-utána is van kb. 10 perced beszélgetni, elmondani mi foglalkoztat, és a végén csendben pihenni, megosztani az élményeket, tapasztalatokat. 

Segíthet a hangtálkezelés női testtudatod fejlődésében, női energiáid felébresztésében, önmagad elfogadásában és belső szexuális energiáid megújulásában, Tested szakrális templomként való megtapasztalásában. Kismamáknak is szeretettel ajánlom, őket babzsák fotelben kezelem, betöltött 13. héttől egészen a szülésig, masszírozni vagy oldaltfekvésben, vagy babzsákban tudok a várandósság időszakában. 

A hangtálkezelés díja 13000 Ft. Szánj rá összesen kb. 90 percet. Várlak szeretettel!

Kezelési időpontok többnyire hétköznap, napközben, 9-16h között. 

Kapcsolat: S. Gergely Annarózsa, 70/333 4693, annagergely76@yahoo.com

"Szia Drága Anna! Nagyon köszönöm a tegnapi kezelést! Jólesett nagyon, ma pedig olyan könnyűnek érzem magam egész nap. Rá is álltam a mérlegre, de nem fogytam. De szerintem a lelkem ezer kilóval lett könnyebb! Szóval valahogy így tudnám megfogalmazni a hatást. Megyek újra! Puszi" Edit 

"Szia Anna, Nagyon, nagyon szépen köszönöm a tegnapi hangtálazást! Nagyon jól vagyok! :))))))) KÖSZÖNÖM SZÉPEN még 1x! :))))))" Ráhel

Olvasgatnivaló a hangtálakról:

A hangtálak hatása - melyet nehéz lenne nyugati fogalmakkal pontosan körülírni - az általa kibocsátott különleges rezonanciában rejlik. Ezt a rezonanciát annak a fémötvözetnek köszönheti, melynek arányait máig titokban tartják a tálakat készítő kovácsok. A tálakban eredetileg a bolygók analógiájára hét, később akár nyolc vagy tizenkettő fém ereje ötvöződik. A Himalája lejtőin a kovácsok imádság mellett, csapatmunkában, hosszú órák alatt, kizárólag kézműves technikával készítik.

A hangtálakban egyesülő alapfémek az egyes bolygókat szimbolizálják: az arany a Napot, az ezüst a Holdat, a higany a Merkúrt, a réz a Vénuszt, az ón a Jupitert, a vas a Marsot, az ólom pedig a Szaturnuszt.

Bár az eredeti, betegségeket célzottan gyógyító technika már nem ismert, a test és lélek energiáinak harmonizálására, a csakrák "karbantartására" ma is sok helyen alkalmazzák a hangtálakat. A módszer modern kori, a nyugati világban elterjedt formáját Peter Hess német fizikus alakította ki, aki a nyolcvanas években Nepálban és Tibetben tanulmányozta a keleti kultúrák hangokról és rezgésekről szóló elméleteit és gyakorlatait.

A kezelést találóan hangmasszázsnak hívják, ami tökéletesen fedi a kúra lényegét - a hanghullámok erejét egyébként kiválóan érzékelteti, ha vizet töltenek a tálba, és úgy szólaltatják meg őket: ilyenkor a tálban lévő folyadék fantasztikus táncba kezd. Mivel az emberi test 70%-a víz, a szervezet nagyszerű vezető közege az éneklő tál keltette hanghullámoknak: a vibrációk a szabad haladás érdekében feloldják a blokkokat és akadályokat, így biztosítva az energiák akadálymentes áramlását a testben.

Hogy néz ki egy hangtálkezelés a gyakorlatban?

A páciens kényelmes ruhában elhelyezkedik a kezelőágyon, matracon vagy párnákon. A test különböző pontjaira más-más méretű hangtálakat helyeznek, amit filccel borított ütővel szólaltatnak meg, meghatározott rend szerint. Az így keltett rezgések koncentrikus körökben végigáramlanak a testen, és feloldják az útjukban álló blokkokat. Ha a test akadálymentes, a rezgések könnyen áthaladnak rajta, majd a lábujjaknál és a hajszálak végeinél lépnek ki belőle.

A hangtálaknak a kezelendő testrész vagy terület alapján több típusa létezik: szívtál, medencetál és a leggyakrabban ízületi és izomproblémákkal szemben bevetett univerzális tál. A kezelés során ütéssel, kongatással szólaltatják meg a tálakat, "éneklésre" viszont úgy bírják őket, hogy az oldalukat körkörösen simogatják a filccel vagy bőrrel borított ütővel. A tálak éneke kinyitja a szívet és befogadóvá teszi a lelket. Sokan páratlan spirituális élményként élik meg, ha ezt a tradicionális zenét hallgatják.

Miben segítenek a hangtálak?

A hangtálak a testben és a csakrákban keletkezett feszültségeket oldják fel. Ennek eredményeként hasznosak bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására, és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására, az elengedés megkönnyítésére. Javítják az emésztést, szabályozzák a vérkeringést, mélyebbé és egyenletesebbé teszik a légzést. A csakrák tisztításával és a test aurájának feltöltésével beindítják a test öngyógyító folyamatait. Kellemes velejárója az önbizalom és az öntudat növekvése, a kezelést követően energikusabbnak és tettre készebbnek érezhetjük magunkat.

A hangtálkezelés nemcsak felnőtteknek hasznos, hanem például hiperaktív, figyelemhiányos vagy tanulási nehézségekkel küzdő csemetéknek is segítséget jelenthet abban, hogy a teljesítményük és a magatartásuk javuljon. Sőt, már a magzat is profitálhat a hangtálak keltette vibrációkból: a várandósság alatt az anya és a magzat közti kommunikációt, energia- és tápanyagáramlást teszi élénkebbé a csodahang.