Hangölelés Hangfürdő Cseke Szabolccsal

Az őszi szívnyitogató hangfürdőt 45 perces szívcsakra hangoló jógagyakorlással kezdjük, Gergely Annával. Kismamáknak is biztonsággal ajánlott. Jelentkezzetek be, várunk szeretettel! 

HANGÖLELÉS - hegedűs, tündérdobos, harangos, meditatív, csakratisztító csoportos hangfürdő, tibeti hangtálakkal, hegedűvel, gyógyító magyar szeretetmantrákkal

Egyedülálló módon hegedű és hangtál kombinációjával alkalmazott hangfürdő.

A szeretettel, személyesen átadott élő zene, a ringató hegedűszó, a hangtálak bongása, az áldott csend éltet, gyógyít, felemel. Összeköti rajtad keresztül az Eget a Földdel, segít megtalálni az utat belső fényed felé. Segít a tisztulási, öngyógyítási folyamatok beindításában.

Cseke Szabolcs zenepedagógus vagyok, a gyerekek Tücsökszabija, a Tücsökmantra Örömzene, az Örömóra, a HANGÖLELÉS megálmodója. Gyermekműsorok, felnőttkoncertek és zeneterápiás foglalkozások szereplője.

A zene gyógyító ereje, a közös mantrázás, a hegedű szívtől szívig áradó hangja, a hangtálak harmonizáló ereje segít elérni az összhangot a természettel, a transzcendenssel, embertársaiddal és önmagaddal.Ez a pillanat maga az EGÉSZség. A gyógyulás, a kiteljesedés felé vezető út.

Gyere, és élvezd a csoportos lubickolást a zene tengerében, a ringatózást a hegedű, és a hangtálak hangjának óceánján. Énekeljünk el közösen néhány tisztító magyar mantrát. Ez a másfél óra elméd lecsendesítésének, belső fényed ragyogásának ideje. Csendes jelenlét az elengedés, a megbocsátás és a hála birodalmában.

Várlak szeretettel a Shantiban, Hangölelés Hangfürdőmön :)

A program díja 3000 Ft. Jelentkezz be Annánál :) 

www.tücsökszabi.hu