HÁLA-kör Szécsi Barával

 

A nevem Szécsi Barbara. Spirituális utam közel 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Vörös Ákos (Prakash) ,,Megvilágosodás Intenzív’’ elnevezésű intenzív meditációs elvonulásainak egyikén átéltem életem első spontán megvilágosodás élményét... Az a Csoda leírhatatlan volt. Az egész addigi életem eltűnt, és egy új életbe ébredtem. Egy új valóságba, ,,a’’ Valóságba… A folyamatos, örökkévaló jelen pillanat megtapasztalásának csodája, az Istennel, istenivel való találkozás, a mindennel és mindenkivel való egység átélésének érzése évekig kitartottak bennem, és örökre megváltoztatták az életemet. Most is ezekhez az élményekhez nyúlok vissza, és ezekhez szeretnék kapukat nyitni a csoportjaimon is.

Transzlégzéssel, Osho Dinamikus Meditációval, Gabrielle Roth ‘5 Ritmus’ mozgásmeditációjával foglalkoztam főként ezekben az években, a mindennapos meditációk és jógagyakorlás mellett.

Közben a szenvedélyem egyre inkább a táncterápia felé vitt, így Budapesten elvégeztem dr. Merényi Márta akkreditált, nemzetközi szinten is elismert, 5 éves mozgás- és táncterapeuta képzését. Ez a módszer egyesíti a mozgást/táncot és a terápiát, és segít feloldani életünk korai éveinek testi szinten is őrzött blokkjait, traumáit, a tudat alatt tárolt észlelési minták felismerése és megváltoztatása által. A mozgás- és táncterápia csoportos gyakorlásán és csoportvezetéseken kívül ezekben az években ismertem meg a Fókuszolás technikáját is, amely szintén egy csodálatos és nagyon hatékony testtudati terápiás módszer.

Mindeközben folyamatosan képeztem magam a tudatos teremtés lehetőségeinek felfedezése terén, megismerve különböző vizualizációs technikákat, valamint a pozitív megerősítések és hálagyakorlatok erejét.

Dr. Menis Yousry brit családterapeuta Alap és Haladó Esszencia kurzusain résztvevőként, asszisztenskent, majd tolmácsként vettem részt 2013-ban, 2016-ban pedig Nagy Szilviánál elvégeztem a Théta Healing Alap- és Haladó Tanfolyamot. Ez a módszer a tudatalatti programok felismerése és lecserélése, valamint az univerzális Szeretetenergiára való rákapcsolódás révén csodálatos módon képes regenerálni, meggyógyítani testi/lelki/problémákat, emberi kapcsolatokat.

Jelenleg Demján-Antal Judit Fényimpulzus kurzusain, valamint Hajdu Laura tisztánlátó/gyógyító tanfolyamain gyakorlom és bővítem eddig megszerzett tudásomat.

Az életem, a szenvedélyem ennek az útnak, a Spirituálitás útjának mind szélesebb és teljesebb körű felfedezése. Hiszem, mert tapasztalom, hogy minden lehetséges… Minden. Csak a tudatban kell megszületnie a változásnak. Erre szeretnék megtanítani, ehhez szeretnék segítséget nyújtani minden hozzám fordulónak. Találkozzunk a heti rendszerességű összejöveteleken, ahol együtt gyakorolhatunk, teremthetünk egy csodálatos jövőt – a Jelenben.

Várlak szeretettel szerdánként 8.30-10.00 között: Bara

Részvételi díj alkalmanként: 2000 Ft. 

Érdeklődés és jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

bara.szecsi@gmail.com

06 70 432 5915