Goddess Flow nyári jógatábor 2020. június 22-26.

 
Bennünk áramló Istennőinkkel töltjük el ezt a 5 napot a nyár teljes meleg pompájában egy varázslatos jógakuckóban, Zalában.
Ők azok az archetipikus lélekszereplőink, akik meghatározzák nőiségünket... mélyen megismerve, megmerítkezve Bennük, női flow jógával, Nia tánccal, szakrális körtánccal, meseterápiával, természet és női körök erejével, egy csodálatos női átalakulás-önismereti utazás-újjászületés kapuja lehet ez a minőségi idő Számodra.
Oktatói továbbképzésnek is kiváló :)
Kikkel is találkozunk a négy nap alatt?

Démétér, az Anya, a Bennünk gyökerező tápláló Istennő: a Gyökércsakrában
Perszephoné, a Lány, a Bennünk változó, alászálló és újjászülető Istennő a Szakrális csakrában
Artemisz, a Vérnővér, a Bennünk harcoló, támogató Istennő a Napfonat csakrában
Héra, a Feleség, a Bennünk ölelő Istennő, a Szívcsakrában
Athéné, a Bölcs Asszony, a Bennünk tudós Istennő, a Torokcsakrában
Hesztia, a Gyógyító Asszony, a Bennünk segítő csendes Istennő, a Harmadikszem csakrában
Afrodité, a Mágikus Asszony, a Bennünk szerető varázsló Asszony, a Koronacsakrában

Az Istennők megidézéséhez sokféle technikát-terápiás eszközt használok, de a lényeg, hogy a Szíved nyisd meg Előttük :)

Várlak szeretettel és 10 éves oktatói tapasztalattal, a női varázslat és Méhünk virágzása útján!
Ára: 70000 Ft/4 nap teljes ellátással, szállással, programokkal.
Pacsirta kedvezmény május 30-ig: 65.000 Ft.
Minimum létszám 8 fő, maximum 12 fő.
A tábort vezeti: Balatoni Mária (Hatha-Női-Kismama és Meditációs jógaoktató, Női jógaterapeuta) és S. Gergely Annarózsa (Női-Hatha-Kismama jógaoktató, Vaisnava Jógamester, kineziológus, Nia tánctanár és szakrális körtánc vezető, hangtálterapeuta, szertartásvezető és képződő meseterapeuta).

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk március 31-ig, a szállás bérleti díjának függvényében.
A tábor résztvevői ajándékba kapják Annarózsa 90 oldalas szakdolgozatát: Női ciklikusság és jóga címmel (BHF 2015, jeles eredmény)

Marikáról több: https://inspiral-studio.hu/balatoni-maria/

Annarózsáról több: www.shantijogastudio.hu/annarozsa
www.shantijogastudio.hu/aromaterapias-noi-joga
Annarózsa:
"Életem 44 éve alatt gazdag tapasztalatokat szereztem a nőiség útján. Hálás vagyok azért, hogy alkalmam nyílt kipróbálni magam a női életutak szinte valamennyi (pozitív és negatív) szerepében, így a saját élményeimen át való tanulás tett éretté és felkészültté a női utadban való kísérésre. Ez a valódi hivatásom, női segítő vagyok. Szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát, és hiszem, hogy a harmónia energiája a női lelkeken keresztül árad a világba.
Ha a női lélek sokszínűségében összerendezett, és a Nő kapcsolódik szakrális teremtő esszenciájával, EGYségben van, úgy a teste is EGÉSZséges és kinyílhat a szíve… Az ebből kisugárzó, mindent egybeölelő és elsimító női szeretet melegséget és biztonságot, termékenységet, táplálást és végtelen kreatív erőt hoz a Földre.
Ehhez nagy segítség a jóga útja, ami több mint 10 éve mindennapjaim részét képezi. A női jóga, mely elfogadó, befogadó, türelmes és lágy, de energetizáló és feltöltő is, segít elengedni testi-lelki blokkjaidat, megismerteti és megszeretteti Veled tested mély bölcsességét és tökéletességét. Önmagad elfogadásából, önbizalmad növelésével, szakrális szexuális energiáid felfedezésével így képes vagy valódi mély lelki és testi kapcsolatokat építeni és ápolni, élni valódi női lényed teljességét." Annarózsa