Gergely Anna

Gergely Anna vagyok, Női jóga, Kismama jóga, Nia tánc oktató, BA diplomás Hatha-jóga oktató (Vaisnava Jógamester), valamint kineziológus, lélekgyógyász, Théta Healing konzulens, ajurvédikus masszőr és dúla, a Shanti Jógastúdió megálmodója és immáron kilenc éve vezetője.

Életem 42 éve alatt gazdag tapasztalatokat szereztem a nőiség útján. Hálás vagyok azért, hogy alkalmam nyílt kipróbálni magam a női életutak szinte valamennyi (pozitív és negatív) szerepében, így a saját élményeimen át való tanulás tett éretté és felkészültté a női utadban való kísérésre. Ez a valódi hivatásom, női segítő vagyok. Szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát, és hiszem, hogy a harmónia energiája a női lelkeken keresztül árad a világba.
Ha a női lélek sokszínűségében összerendezett, és a Nő kapcsolódik szakrális teremtő esszenciájával, EGYségben van, úgy a teste is EGÉSZséges és kinyílhat a szíve… Az ebből kisugárzó, mindent egybeölelő és elsimító női szeretet melegséget és biztonságot, termékenységet, táplálást és végtelen kreatív erőt hoz a Földre.
Ehhez nagy segítség a jóga útja, ami közel 10 éve mindennapjaim részét képezi. A női jóga, mely elfogadó, befogadó, türelmes és lágy, de energetizáló és feltöltő is, segít elengedni testi-lelki blokkjaidat, megismerteti és megszeretteti Veled tested mély bölcsességét és tökéletességét. Önmagad elfogadásából, önbizalmad növelésével, szakrális szexuális energiáid felfedezésével így képes vagy valódi mély lelki és testi kapcsolatokat építeni és ápolni, élni valódi női lényed teljességét.
Együtt, Veled – a női virágzás útján. Várlak szeretettel!

Jógás utam dióhéjban

A jógával már huszonévesen megismerkedtem, de igazán csak a babavárás ideje alatt kezdtem el komolyan venni testi-lelki-szellemi komplex hatásait. A várandósság és a babázás hónapjai-évei alatt rendszeresen jógáztam...a 2008-as év mélyreható változásai (melyek következtében már természetes úton nem lehet gyermekem) segítettek meghozni azt a döntést, hogy a jógastúdió vezetését és a jógaoktatást 2010. szeptemberétől hivatásomként művelhetem. (Ebben az évben zarándokoltam el az Inka Trailre is, Peruba.)

2009. elején nyílt meg a Stúdió, és ekkor kezdtem el a Padma Jógastúdióban a Naliní Női Jógaoktató képzést, amit 2011. decemberében fejeztem be, emellett még több női körben való aktív részvételen át tanultam és tanulok folyamatosan új látásmódokat, és mélyülök el a női lét rejtelmeiben :) a jóga mellett a különböző tánctechnikák, táncterápiák, körtáncok, szertartások, valamint a tantra is nagyon érdekel, mindezeket szeretném a női jóga heti, valamint különlegesebb alkalommal rendezett tanfolyamai, beavatásai során összegezve átadni, és mind magamat, mind másokat a női teljesség útján örömmel kísérni. 

Első diplomámat idegenforgalmi közgazdaként szereztem, de az újjászületett életemben a lelki képzés is kiemelkedően fontos. A Bhaktivédanta Hittudományi Főiskola Vaisnava Jógamester nappali szakán  2011-15 között tanultam, jeles diplomadolgozatomat a Női ciklikusság és a jóga címmel írtam. 2015. nyarán vettem át BA diplomámat. Úgy érzem, hogy itt elmélyültem a védikus tudományokban, amikből a Jóga kivirágzott, és az itt eltöltött évek alatt még alaposabb tudásra tettem szert. Közben folyamatosan képeztem magam női vonalon is.

2012. nyarán a Nalíni női jóga mellett Kismama jógaoktatóvá és Nia táncoktatóvá is váltam, elvégeztem Veres Krisztával az Év-Kör egyéves kurzust, sok szertartáson vettem részt, szakrális zarándoklaton voltam Avalonban...nagyon inspirálnak és motiválnak az új tanulmányok :)

2013. őszén elvégeztem Veres Kriszta lélekgyógyító tanfolyamát, 2014. őszén a Théta-healing tanfolyamot. Mindazon tapasztalást, amit utamon megtanulok, tovabbadom és hasznosítom az oldások folyamatában is.

2014-ben Ajurvédikus masszőr képesítést is szereztem. A meleg olajjal végzett nagyon bensőséges, léleksimogató masszázs terápiás hatású, kiegészíti és megtámogatja a női blokkok oldását.

2015 nyarától Dona Dúlaként már szülésfelkészítéseket is vállalok.

2016-ban a HANG, a zene, éneklés, hangtálterápia képezi továbbtanulásomat, hangtálterápiás és kirtan-mantraéneklős tanfolyamok és magánének tanulás folyamatában.

2016-ban kiegészítő tanulmányként az Anaya gyermekjóga oktató képzést végzem. 

2017-ben a mély női önismereti csoportok vezetése lett fókuszban, kiegészítve bodywork és pszichodráma továbbképzésekkel, valamint a lomi-lomi szakrális masszázs tanulással. Ez évben 3 hetet Rishikeshben, a Himaláya Ashramban töltöttem, és bejártam Srí Lanka szakrális helyeit is.

2018-ban továbbképzésem gerincét a szakrális női körtáncok módszertani egyéves képzése, és Gáborjáni Réka: Egy Asszony Éve ajurvédikus jógikus egy éves tanfolyama adja. 

A Himalája Jógatradíció Mantra beavatottja vagyok.

Mindezek mellett havi szinten veszek részt továbbképzéseken, táborokon, szertartásokon, műhelyeken, ahol mindig egy-egy csillogó kis mozaik belekerül a gyönyörű segítő, gyógyító lehetőségek képébe, amivel segítségedre lehetek.

A stúdióban hétfő délelőttönként 10.00-11.45 között Kismama Jóga foglalkozást, hétfő este 18-20.00 között tematikus jógatanfolyamokat, valamint péntek reggelenként 8.30-10.00 között Női Jógát, valamint péntek esténként 18.30-20.00 között szintén Női Jógát tartok.

Egyéni bejelentkezés alapján kineziológiai oldásokat is vállalok. Az eddigi, 9 éves tapasztalatom alapján gyönyörűen kiegészítik és támogatják egymást a fizikai és a lelki szinten történő oldódások. A visszajelzéseitek mindig megmelengetik a szívemet és nagyon inspirálóak. 

Elérhető vagyok akkor is, ha egyéni jógatréningre vagy foglalkozásra van igényed. Keress bátran!

Várlak szeretettel!

Namasté :)

Gergely Anna

annagergely76@yahoo.com

06 70 333 4693