Gál Márta

Gál Mártának hívnak, tanár, közművelődési és mentálhigiénés szakember vagyok.

A jógával először még főiskolás koromban találkoztam, és olyan nagy hatással volt rám, hogy gyökeresen megváltoztatta addigi életem. Tudatosan kezdtem el tanulmányozni a keleti filozófiákat, jógarendszereket, és köteleztem el magam az alternatív gyógyászat mellett. Több, mint két évtizede oktatom a jóga különböző irányzatait, meditációs technikákat, emellett életvezetési és egészségmegőrző tevékenységet folytatok.

A hagyományos gyógymódok mellett elsajátítottam még az USUI-féle tradicionális reikit, és 2001-ben beavatást kaptam a REIKI SHINPIDEN (felsőfok) rendszerébe. 2004 fontos év volt az életemben, ekkor köteleztem el magam a Jogananda-féle kriya jóga mellett. A folyamatos tanulás, a napi gyakorlás sok felismerést és új élményt hozott az életembe. Új emberekkel,mesterekkel és jógairányzatokkal ismerkedtem meg.

2010-ben találkoztam Sri Vijay Ananddal, az indiai védikus jógamesterrel, akitől megtanulhattam a Kaya Kalp jóga tudományát, mely az ősi egységből táplálkozó, komplex jógarendszer. Megismerhetjük általa a védikus bölcsességek tudását, a hatha jóga, a pranayamák, a meditáció, az ayurvéda és tantra energia harmonizációjának művészetét.

Véleményem szerint a jóga önmagunk és a világegyetem megismerésének egyik legtökéletesebb eszköze. Arra törekszik, hogy a testet kiművelve,tökéletesítve, az a szellem fényének tökéletes hordozójává váljék.

„Ragadd meg a jelent.

Nincs a világon semmi értékesebb,

Mint a múló pillanat, hiszen

Az örökkévalóságot hordozza magában.”

J. W. Goethe


Sok szeretettel várlak tanfolyamaimon, legyen szó akár csoportos, akár egyéni foglalkozásokról!

Óm Shanti! (Békesség legyen a szívünkben!)

Honlapom: https://fontanellajoga.hu

Telefonszámom: +36 20 9395 658

E-mail: marta.gal@freemail.hu