Flatcore Hasizomregeneráló Műhely

Has- illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok) számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat.

A tréning kidolgozása során (saját indíttatástól vezérelve) elsősorban a szétnyílt hasizommal rendelkező hölgyek problémájára kerestem gyógyírt, azonban a megfelelő hasizom kialakítása és megtartása mindenki számára elengedhetetlen.

A workshopon megismerkedünk több tucat hasizom erősítő asanával, megfelelő alternatívákat kínálok a népszerű, de kevéssé hatékony hasprés, és a felülés párosnak. Elsősorban a haránt hasizom erősítésére szolgáló gyakorlatokat tanulunk meg, nagyon színes, változatos gyakorlatsorokat mutatok be, amelyekből korra, edzettségi állapotra való tekintettel mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb gyakorlatokat, de természetesen több kész „kapszula” is a gyakorlók rendelkezésére áll. Kiküszöböljük a tipikus hibákat, amelyek deréktáji fájdalmat vonhatnak maguk után, odafigyelünk a gáti terület védelmére és kondícionálására, valamint a tréning során felhívom a figyelmet a megfelelő légzés, testtartás kialakításának fontosságára, és a tréning sikere érdekében a vizualizáció szerepére. Felsorolás szerűen számba vesszük mik azok a gyakorlatok, amelyeket ne végezzünk, és miért.

A workshop díja 7.000 Ft, minimum 6 fővel indul. A részvételi díj magában foglalja a jegyzetet, az eszközök használatát és a program költségét.

A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina
(Naliní Női Jóga oktató, babás, gyermek jóga oktató, a FlatCore módszer kidolgozója)

Várunk mindenkit szeretettel! Jelentkezz be Annarózsánál!