Farsangi varázs körtánccal és mesecsoporttal 2019. feb. 24. 14-20h

Régóta tudjuk, hogy a tánc, az ének, a mesék ősi gyógyító erővel rendelkeznek, olyan ősivel, mint az emberiség maga. Eleink táncoltak, ha örültek, ha valamit ünnepeltek, ha szomorúak voltak, ha gyászoltak. Táncoltak, ha valami megszületett bennük, vagy belőlük, táncoltak, ha párra találtak... Énekelték saját és népük énekeit, hangukkal gyógyították magukat, hiszen aki énekel, az képtelen a félelemre. Meséken, bölcs varázstörténeteken keresztül láttak rá világuk rejtett rétegeire, és benne önmagukra. 

Mindezen csodás terápikus és nem utolsósorban végtelen örömmel feltöltő lehetőségeket füzérré fűzve várunk Téged Farsangkor vidám táncra, és izgalmas párkapcsolat fókuszú mesére! Ezért a program koedukált lesz, így bátran hozd Párodat is. 

Február 24. vasárnap, 14-20.00-ig, díja 8000 Ft, tartalmazza: szakrális körtánc szertartás, hangterápiás relaxáció, csoportos meseterápia. 

A programot tartja: S. Gergely Annarózsa női jóga-, táncoktató, hangtálterapeuta és Jenei Gabriella meseterapeuta

A programok között félórás uzsonnaszünetet tartunk, ehhez kérlek hozz megosztanivaló tápláló húsmentes finomságokat. Köszönjük. Várunk szeretettel! Jelentkezz Annánál személyes üzenetben.