Egymásra hangolva-párterápiás hétvége a szakrális intimitásért- 2018. nyár

A Világnak szüksége van a Szívek megnyitására, és mindannyiunknak szüksége van a bensőséges biztonságos szív-térben való megpihenésre, ami lehetőséget ad elmélyülésre, tanulásra, az egymással való szakrális kötődés táplálására, megerősítésére. Elköteleződésünknek is jólesik a megerősítés, az egymás szerelmi energiájában való újbóli megmerítkezés, közös feltöltő szeretetnyelvek tanulása, önmagunk mélyebb megismerése.

A nagysikerű Valentin-napi Szerelemre Hangoló alkalmak után egy elvonulást szentelünk Kedvesemmel a szakrális intimitás elmélyítésére, párok részére, kreatívan és inspiratívan felhasználva: 

- páros jóga ("bújós jóga") elemeket és tantrikus technikákat az egyéni és közös érzékelés finomításáért
- masszázstechnikákat, a gyengéd érintés adásának és befogadásának megtanulásáért egy teljes otthoni lomi-lomi masszázs megtanulása folyamatában
- játékos önismereti elemeket, mert a vidámságban jobban oldódunk
- hangterápiás technikákat, felhasználva a Hangot, mint kapcsolatot a Test és a Lélek között 
- táncterápiás elemeket, az áramlásért, felszabadultságért
- és még sok mindent mást :) 

A tábort a hely befogadóképessége miatt 3 pár részére tudjuk megtartani, így bensőséges és személyre szabott lesz.
Miben vehettek részt együtt?: jóga, tantra, érzékek finomítása önismereti technikákkal játékosan, női és férfi körök, erdőjárás különlegesen, hangfürdő és egy komplett lomi-lomi szakrális testmasszázs megtanulása, amivel otthon kényeztethetitek egymást :) 
A táborban közösen főzünk, minőségi vegetáriánus ételeket. Alvás páronként külön helységben. 
Időpont: hamarosan!
A négynapos tábor díja 45.000 Ft/fő, azaz 90.000 Ft / pár, ami tartalmazza az összes programot, a masszázskurzust, a teljes ellátást, a szükséges minden felszerelést. 
Jelentkezz Annánál! 
Az időpont változtatás jogát még fenntartjuk! 
 
Várunk szeretettel! 
 
 
 
Visszajelzések a 2016-os Valentin-napi, csodálatos alkalomról: "Nagyon nagyon meghitt volt minden. Annyira csodás, hogy ilyen esték és párok vannak a földön. Köszönjük neked! Nagy élmény volt és jó döntés, hogy ott voltunk!"
 
"Valóban nagyon meghitt és bensőséges volt... a hangulat, a légkör... sokáig tudunk ebből töltekezni... Pont mi is azt beszéltük Jánossal, hogy havi egy ilyen alkalom milyen jó lenne:) Köszönjük!"