Súlytól az Egyensúlyig-önismereti műhely bodyworkkel, 2018. szeptember 29.

Sok a munkám… kevés a szabadidőm. Gyakran vitatkozunk… ritkán kommunikálunk. Hidegek a hétköznapok… az éjszakák meg lagymatagok. A sort szinte a végtelenségig folytathatnánk. Napról napra tapasztaljuk, hogy vannak dolgok, amelyekből többet szeretnénk… másokat pedig legszívesebben még az Értelmező kéziszótárunkból is kitörölnénk. És néha eljutunk addig a pontig, hogy csak egy élhető, egészséges egyensúlyra vágyunk, amit a lehető legtovább fenn tudunk tartani. De hol van ez az egyensúly? És hogyan tudjuk megtalálni, majd megőrizni azt?

Mi történik egy ilyen alkalmon?
========================
3 órás önismereti workshopunkon a bodywork módszerével nézhetünk rá jelenlegi dinamikáinkra és megküzdési stratégiáinkra. Egy rövid nyitó-, illetve zárókört leszámítva végig szavak nélkül, a testünkkel és a mozdulatainkkal dolgozunk. Ily módon lehetőségünk lesz rálátni mélyebb, akár nem tudatos mintáinkra is, melyek akár nagyon régóta működtetnek bennünket. Megtapasztalhatjuk azt is, hogy milyen az a súly, ami nyom és kibillent bennünket. És milyen az, amikor akár a súlyokkal is egyensúlyban vagyunk.

Technikai tudnivalók
=================
A workshopon való részvételhez semmilyen előzetes tánctudás nem szükséges, kényelmes váltóruha és némi innivaló viszont mindenképpen ajánlott.
A workshop díja: 5000 Ft

Ideje: 2018. szeptember 29. 9-12h 

Jelentkezés
===========
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Kérjük, küldd el jelentkezésedet vagy felmerülő kérdéseidet erre a két email címre:
diana.goncz@gmail.com
avanticare@gmal.com

Csoportvezetők
=============
Mészáros Kinga - pszichológus, bodywork asszisztens
Göncz Diána - kommunikációs szakember, bodywork asszisztens

A módszerről
===========
A bodywork módszeréről részletes leírást itt találsz, és persze hozzánk is bátran fordulhatsz kérdéseiddel: 
http://bodywork.hu/mi_a_bodywork_onismeret/