Babarózsa Kismamajógaoktató Képzés 2020. június-július

2020. június 19-20-21-22 (péntektől-hétfőig)
2020. július 3-4-5-6 (péntektől-hétfőig)
2020. július 18-19-20. (szombattól hétfőig)
 
Nagy szeretettel hívlak immár második Babarózsa Kismama jógaoktató képzésemre, ami szakrális női körben, gyógyító térben zajlik, 3 hétvége, 11 nap keretében.
Hiszem, hogy a várandósság és a szülés különleges, áldott élethelyzetek, melyek tudatos és szívből jövő megélésével nemcsak a jelent, hanem múlt és jövő generációit is gyógyíthatjuk.
Szívemből születik ez a képzés, ami felöleli 9 éves tapasztalatomat a kismama és női jógaoktatás, szülésfelkészítés, várandósság kísérés és várandósságtámogatás, valamint a foganás holisztikus segítése terén. Nagy örömmel és kiváló vendégelőadóimmal együtt osztom meg Veletek eme csodás, szakrális élethelyzetből adódó varázslatos tanulni-tapasztalni-gyógyulnivalókat:
 
- speciális kismama jóga-energia-táncos gyakorlatok trimeszterekre lebontva, gyakorlatsorok óratípusok szerint
- speciális légzések, légzés-sorok, relaxációs és gátizomtorna gyakorlatok
- vajúdástámogató, szülésre hangoló, szülést könnyítő gyakorlatok, páros szülésfelkészítésben is
- masszázsok, aromaterápia, homeopátia, Bach-virágterápia, kineziológiai gyakorlatok, gyógynövények használata a várandósság fázisaiban
- ajurvédikus és jógikus technikák a foganástól a szoptatásig
- testünk-lelkünk megnyílása a Teremtésre: egy kis pszichológia, érzelmi változások a várandósság alatt
- a várandósság spirituális és gyakorlati oldalai a 0. trimesztertől kezdve a 5. trimeszterig (azaz a baba hívásától kezdve a baba 9 hónapos koráig)
- szülés-születés dúla, bába és orvosi szemmel is
- bodywork alapú és művészetterápiás várandósságtámogatás technikák
- szakrális körtáncok, amik egyes órákon, vagy szertartásokon használhatók
- várandós énekek, szülés-dalok, várandósság alatti relaxációs mesék, egy kis meseterápia, hangterápiás eszközök használata
- Babahívogató szertartás, Születésáldó szertartás, Lezáró-Rebozó és Tündérkeresztelő szertartás, körtáncokkal, minden varázslással
- teakeverékek és (gát)masszázsolaj keverékek készítése
Vendégelőadóim:
Mihályfi Márta holisztikus bába a Születéskapu előadással és szertartással
Veisenberger Eleonóra gyakorló VBAC dúla: Gyakorlati helyzetek és lehetőségek a kórházakban és kérdezz-felelek a szülésről, császár utáni természetes szülések (VBAC)
Dr. Bajnok Anna: Szülész-nógyógyász rezidens orvosnő: Anatómia, élettan és orvosi tapasztalatok
Csete Attila és Csete Kitti: várandós, szülés mantrák, dalok, hangfürdő
 
A képzés továbbképzés jellegű, amire vagy végzett Hatha jóga vagy bármilyen más jógairányzat oktatóit, vagy legalább két éve rendszeresen gyakorló hölgyeket várok. Kiváló akkor is, ha "csak" Magadnak, Leendő Anyaként vagy Nagymamaként szeretnél elmélyülni, vagy gyógyulni.
Tartalmazza: összesen 11 nap képzés, teljes részletes jegyzet linkekkel, pdf könyvekkel, táncos zenékkel és minden tudnivalóval kiegészítve, kismama órák hangfelvételeivel együtt, pendrive-on.
A képzés összesen 11 nap (a szokásos 7 nap helyett): 2x4 nap, azaz 2 hosszú hétvége a gödöllői Shanti Jógastúdióban (ittalvás lehetséges, sőt ajánlott, esti szülésfilmnézések miatt), közös agapé étkezéssel, és 3 napos vizsga és szertartások tábor szintén a Shantiban.
A képzés első és utolsó hétvégéje nyitott vendég résztvevők számára is.
 
Költsége: 175.000 Ft/fő.  Mindent tartalmaz, a vizsgadíjat is :) A kötelező 10 hospitálásból 5-öt tartalmaz, a többit más jógaoktatóktól ajánlom tapasztalni, hogy legyen változatosság :), valamint tartalmaz egy 3 órás szülésfelkészítő foglalkozáson való hospitálást is. Részletfizetés lehetséges egyéni egyeztetéssel. Pacsirta befizetési kedvezmény május 1-ig: 170.000 Ft. 
 
A képzést vezeti: S. Gergely Annarózsa, BA diplomás Vaisnava jógamester, Nalíni Női jógaoktató, Birthlight Kismama jógaoktató, Kineziológus, Théta-Healing konzulens, Nia white belt táncoktató, képződő szakrális körtánc oktató, képződő meseterapeuta, ajurvédikus masszőr és dúla.
http://shantijogastudio.hu/annarozsa
 
A helyszín: www. shantijogastudio.hu, Gödöllőn, autóval, busszal és Hévvel is könnyen megközelíthető, Budapesttől 30 percre, szép családi házban található nagyon hangulatos jógastúdiómban, ingyenes parkolással.
 
A képzésről szépséges oklevelet is kapsz. Várlak szeretettel! <3
 
"A Babarózsa kismama képzés transzformáló erejű, az életünk egyik legmeghatározóbb időszakán dolgozhattam át magam Annarózsa meghitt terében, melyben biztonságban átadhattam magam az életem meghatározó eseményének, a várandósság és az életre hozás sorsdöntő élményén. A képzés alatt feltárult a várandósság sok sok rétege és mélysége, ez annak a tudásnak köszönhető, melyet Annarózsa felhalmozott sok évnyi teljes szívét-lelkét beleadó odaadó, átölelő, kismamákra hangolódó foglakozásain. A legkisebb részletekbe menően megismerhettem azokat a lehetőségeket, melyekkel támogatni lehet a várandósság gyönyörű folyamatát. Megtanulhattam, hogy minden szó, minden hangsúly különös jelentősséggel bír ebben az időszakban, hiszen a kismamák egy megnyílt befogadó állapotban léteznek ebben az időszakban. Minden behatás, legyen pozitív vagy negatív, többszörösen hat. A képzés minden alkalmán -a trimesztereknek megfelelő- mély tudású szakértőtől kaptunk nagyon alapos, őszinte ismertetést az adott területtel kapcsolatban. Szívből és nagy szeretettel ajánlom a Babarózsa kismama képzést, amennyiben egy mindent átölelő transzformáló képzésre érzel hívást!" "Nagyon otthon vagyok ebben a minőségben, igazi hazatalálás volt és bízom benne, hogy marad is." Balatoni Marika <3
 
"Amikor elolvastam Anna hívogatóját a képzésre, valahogy olyan egyértelmű volt, hogy ezt most nem szabad kihagynom. Remek lehetőségnek láttam fókuszáltan kapcsolódni a témához, kiváló előadóktól információkat gyűjteni erről a kiemelt és különleges létállapotról, és tapasztalni a jógának kifejezetten ehhez az állapothoz optimalizált változatát.
Végül ennél még sokkal többet kaptam. Közösséget, ahová jó volt megérkezni, együtt főzni és témákat megvitatni, megnyílni nekik és meghallgatni őket. Megtapasztalni a női körök és szertartások gyógyító erejét, találkozni különböző terápiás módszerekkel. Megismerni és tapasztalni a kismamajóga gyakorlatainak célzott területeket megnyitó és megnyújtó, erősítő és ellazító gyakorlatait, megérteni ezek elvitathatatlan fontosságát a szülésre való felkészülésben.
Nagyon élveztem minden percét, sokat kaptam, mind információban, mind tapasztalatban, de legfőképpen emberileg. Nagyon hálás vagyok mindezért!" Éva
 
"Hogy mit adott nekem a kismamajóga oktató képzés? Várandós kismamaként a mindent! Olyan alap és emelt szintű tudást, megértést és persze tapasztalatot a várandósággal és szüléssel, sőt még a prenatális időszakkal kapcsolatban is, amely minden nőnek, és pláne minden olyan nőnek, akik nőkkel foglalkoznak kihagyhatatlan." Zsuzsi

"A női jógaoktató képzésemmel nagyon szélesre tágult a világ, amely világban nem csak a nők kaptak helyet, de női fókusszal jártuk és fedeztük fel azt. A kismama jóga képzéssel pedig ez a kiszélesített világ újra összeszűkült: a világ magjára, a születésre, az új élet keletkezésére, egy égi lélek Földre születésére. Ez a legnagyobb és legteljesebb csoda, ami az életünkben megtörténhet. És ez a nő által történik. Ebbe a csodába kaptam betekintést, már-már beavatást, de az majd leginkább a gyermekem világra segítésével fog megtörténni. Így már magabiztosan, örömmel és lelkesedéstől izgatottan várom, hogy a kisfiam jelt adjon: születni készül! Olyan segítséget kaptam tudásban és érzelmileg a létrejött női kör által, ami nem csak a munkámban fog támogatni, de a saját szülésemkor is velem lesz.
Gergely Anna és Kornhoffer Tünde oktatóimnak csak annyit mondhatok: Hálásan köszönöm!" Réka

"A képzés alatt szinte végig élhettem a várandósság egyes szakaszait, ami nekem azért is különleges, mert nem volt még alkalmam "élesben" megtapasztalni a várandósságot. Különösen csodálatos volt, hogy mindezt 2 kismamával a körben tudtam átélni, követve az ő gömbölyödésüket, érzeteiket, érzèseiket. Mindezen felül a képzés segített abban, hogy másképp tekintsek a várandósságra ès a szülèsre... úgy látni, hogy ez a női létünkben egy teljesen természetes folyamat, s hogy mi nők - a testünk ès a lelkünk - úgy lettünk megalkotva, hogy kèpesek vagyunk egy ilyen csodának bőseget és biztonságot nyújtani a méhünkben és ha eljön az ideje a testünk tudja, hogyan segítse világra a pici jövevényt... a lényeg: hogy kapcsolatban maradjunk, önmagunkkal, a testünkkel és a bennünk növekvő babával. Hitelességét az is adta, hogy oktatóink (Anna, Tündi és Kori) saját tapasztalatait is megosztották velünk, tapasztalatukat a saját varandossaggal és szülésekkel, és mindazon hasznos tapasztalokat is, amelyeket kismamákkal való kapcsolataik során gyűjtöttek, átéltek. Nálam a legáttörőbb elmenyt a szüléssel kapcsolatban tanultak adták.... eddig azt gondoltam, hogy hát szép az otthon szülés gondolata, de felelőtlenség... most inkább fordítva látom....ha a baba és a mama igènyeit vesszük figyelembe, s azt, hogy mi az, ami tényleg segít a folyamatban, akkor nem is látok más megoldást - fontos tudni, hogy ez is egy alternatíva, hogy aktívan benne vagyok a folyamatban, hogy lehet olyan is, hogy a vajúdás és a szülés során hagyják, hogy csak magamra és a kisbabámra figyeljek, s hogy ebben a folyamatban senki másnak nem kell megfelelnem... Remélem, hogy mindezt a tudást tovább tudom majd adni az engem megtaláló kismamáknak is, nagy szükségük van rá. Köszönöm Nektek ezeket a tapasztalasokat..." Annamari

A jegyzethez köszönöm Kornhoffer Tündével 2 éve vezetett közös kismamaképzésünk anyagát, nagy segítségét.

A beharangozó kép Anne Geddes fotója, amivel szerzői jogokat nem áll szándékomban sérteni.